Yardım Redmi Note 4 alınır mı ?

GameLookTR

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Recep
Cihazım
Redmi 5 Plus
Konular
8
İyi günler arkadaşlar

Redmi note 4 almayı düşünüyorum cepport satıcısından 889 tl ye DELTA servisli ama endişelerim var garanti konusunda bir sıkıntı yaşarmıyım yada bir sorun çıkarsa Gaziantep içinde yaptırabilirmiyim diyerek şüphelerim var.Yardımcı olursanız sevinirim

ercmaster

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ercan
Cihazım
mi5s
Konular
17
Ben babama Xperia go almıştım. Ekran sarardı bir gün. Git gel tüketici mahkemesi ne 6 ay sonra yenisini zor aldık 1 hattalık telefondu. Yani kvk olsa ne delta olsa ne. Arıza çıkarsa dua et ki tamiri kolay ve parçası çok bulunan ve kolay bozulmayan telefon alasın. Bence snapdragon işlemcili redmi note 4 bunları karşılıyor.

Oyla:

muradin

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Mücahit
Cihazım
Xiaomi mi5s
Konular
0
İyi günler arkadaşlar

Redmi note 4 almayı düşünüyorum cepport satıcısından 889 tl ye DELTA servisli ama endişelerim var garanti konusunda bir sıkıntı yaşarmıyım yada bir sorun çıkarsa Gaziantep içinde yaptırabilirmiyim diyerek şüphelerim var.Yardımcı olursanız sevinirim
aynen ben de babama alacam da yılbaşında düşer mi acaba fiyatı

MI 5s cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Oyla:

ercmaster

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ercan
Cihazım
mi5s
Konular
17
Fiyatı konusunda bir şey diyemem ancak çindeki fiyatına en yakın telefon bu sayılır. Çok düşeceğini sanmıyorum. İşlemcisi de güncel sayılır, ayrıca o fiyata alternatifi yok.
[doublepost=1514272567,1514272429][/doublepost]Bundan babama aldım adam sevindi. Ayrıca şarjı Nokia gibi 5 gün gidiyor babama. Zaten başka türlü akıllı telefonla uğraşmazdı. 1 gün gidenle yaşlılar zorlanıyor. Buna dikkat et.

Oyla:

ibrahimönder

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
İbrahim
Cihazım
Lg g2
Konular
29
hazır konu açıkken bende ekleyim 4/64 almayı düşünüyorum bende snapdragonlu modelien ucuz 1010tl ye falan var bide forumda satan arkadaşlar var sıfır garantisiz 890 tl 100 tl için garantili cihaz almaya değermi ne dersiniz

Oyla:

system

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
murat
Cihazım
Mİ 8
Meslek
Oto müzik
Konular
43
Arkadaşlar bende redmi note 4 kullandım ve şunu gönül rahatlığı ile söyleyebilirim, kesinlikle aklınızda en ufak bir şüphe olmasın, telefon şahane, şimdiye kadar global markalara nasıl paralar vermişim diye kafanızı taşlara vurursunuz note 4 le tanıştıktan sonra. Ben şuan mi mix kullanıyorum ve yurtdışından gelecek olan arkadaşıma bir tane söyledim redmi note 4 babam için. Bazen bir tane de kendime mi alsam, yedekte kalsın demiyor değilim.
[doublepost=1514273593,1514273278][/doublepost]
hazır konu açıkken bende ekleyim 4/64 almayı düşünüyorum bende snapdragonlu modelien ucuz 1010tl ye falan var bide forumda satan arkadaşlar var sıfır garantisiz 890 tl 100 tl için garantili cihaz almaya değermi ne dersiniz

Telefon aslında sorunsuz, ama bu şans işi tabii, garantili alırsanız kayıt resmi kayıt oluyor, içiniz rahat eder, garanti durumu ise, servislerin durumu belli ama burada da tüketici heyeti devreye giriyor, yani ilk 6 ay içinde bir sıkıntınız olursa ufak bir uğraş ile para iade alma şansınız olur. 100 tl de çok büyük bir para değil ama karar sizin. Burada elden satıp garanti veren arkadaşlar da var, onlara da bir bakın isterseniz.

Oyla:

ibrahimönder

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
İbrahim
Cihazım
Lg g2
Konular
29
Arkadaşlar bende redmi note 4 kullandım ve şunu gönül rahatlığı ile söyleyebilirim, kesinlikle aklınızda en ufak bir şüphe olmasın, telefon şahane, şimdiye kadar global markalara nasıl paralar vermişim diye kafanızı taşlara vurursunuz note 4 le tanıştıktan sonra. Ben şuan mi mix kullanıyorum ve yurtdışından gelecek olan arkadaşıma bir tane söyledim redmi note 4 babam için. Bazen bir tane de kendime mi alsam, yedekte kalsın demiyor değilim.
[doublepost=1514273593,1514273278][/doublepost]

Telefon aslında sorunsuz, ama bu şans işi tabii, garantili alırsanız kayıt resmi kayıt oluyor, içiniz rahat eder, garanti durumu ise, servislerin durumu belli ama burada da tüketici heyeti devreye giriyor, yani ilk 6 ay içinde bir sıkıntınız olursa ufak bir uğraş ile para iade alma şansınız olur. 100 tl de çok büyük bir para değil ama karar sizin. Burada elden satıp garanti veren arkadaşlar da var, onlara da bir bakın isterseniz.
bende note 3 pro kullanıyorumda sarj sürelerim düştü iyice bunu satıp 200-300 koyup üstünü alayım diyorum 2 senede o götürür garanti veren arkadaşlarda bişey olunca para karşılıgı gönderiyo bide onla uğraşmayım en güzeli garantili cihaz almak galiba bide kayıtlı oluyo dediginiz mesela suan telefonum lg görünüyo imeiden dolayı garantili alırsam note 4 şeklindemi görüncek ve volte destegi vs sorunsuz kullanabilirmiyim

Oyla:

system

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
murat
Cihazım
Mİ 8
Meslek
Oto müzik
Konular
43
bende note 3 pro kullanıyorumda sarj sürelerim düştü iyice bunu satıp 200-300 koyup üstünü alayım diyorum 2 senede o götürür garanti veren arkadaşlarda bişey olunca para karşılıgı gönderiyo bide onla uğraşmayım en güzeli garantili cihaz almak galiba bide kayıtlı oluyo dediginiz mesela suan telefonum lg görünüyo imeiden dolayı garantili alırsam note 4 şeklindemi görüncek ve volte destegi vs sorunsuz kullanabilirmiyim

Tabiki, garantili alırsanız ithalat yolu ile kayıtlı gözükür, telefon marka ve modeli neyse o yazar, resmi kayıtlı yani. Volte hiç kullanmadım ben, bu konu hakkında yeterli bilgiye sahip değilim. Redmi note 4 ün batarya parformansı şahane.

Oyla:

ercmaster

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ercan
Cihazım
mi5s
Konular
17
Açıkçası garantili cihaz ile garantisiz cihaz arasındaki en büyük fark BTK kayıtlı cihaz olmasıdır. Garanti konusunda işiniz tamamen cihazın kolay tamir olunabilirliğine kalmış. Arıza yaparsa kim olursa olsun ister şahıs ister kurum, illa ki arızanın büyüklüğüne göre sıkıntı yaşatıyor. İster sony ister lg olsun. LG lerin ghost screen sorununu değiştirmede yaşattıkları binlerce sayfa şikayet var.(Bence LG yine de harika telefonlar yapıyor ancak ghost screen olayından dolayı lg g5 almamıştım.) Redmi note 4 bu konuda tamiri kolay ucuz , parçası bol, çok sattı ve kendisi de ucuz. s8 gibi bozulunca evlat acısı gibi koycak dana fiyatında değil.

Oyla:

apodur

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
abdullah
Cihazım
Redmi Note 4
Konular
1