Yardım Redmi Note 4 alınır mı ?

GameLookTR

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Recep
Cihazım
Redmi 5 Plus
Konular
8
İyi günler arkadaşlar

Redmi note 4 almayı düşünüyorum cepport satıcısından 889 tl ye DELTA servisli ama endişelerim var garanti konusunda bir sıkıntı yaşarmıyım yada bir sorun çıkarsa Gaziantep içinde yaptırabilirmiyim diyerek şüphelerim var.Yardımcı olursanız sevinirim

exper26

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
Adım
Sedat
Cihazım
Xiaomi note4
Konular
1
Türktelekom hattı kullanıpta 4G de çekmeme sorunu yaşayan var mı? Yeni gelen cihazlar için 800mhz (Bant 20) var deniyor. Bu cihazı almayı önerir misiniz, kronik sorunu var mı?

Oyla:

ercmaster

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ercan
Cihazım
mi5s
Konular
17
Redmi note 4 global de(sd625) türk telekom vs sıkıntı yok, bant açıktır.
[doublepost=1514451647,1514451051][/doublepost]Daha açık konuşmak gerekirse istisnalar dışında xiaomi'nin GLOBAL rom çıkarttığı cihazlarda genelde bant sorunu olmuyor. Bölgesel modellerde sorun oluyor. Redmi pro gibi.

Oyla:

exper26

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
Adım
Sedat
Cihazım
Xiaomi note4
Konular
1
Redmi note 4 global de(sd625) türk telekom vs sıkıntı yok, bant açıktır.
[doublepost=1514451647,1514451051][/doublepost]Daha açık konuşmak gerekirse istisnalar dışında xiaomi'nin GLOBAL rom çıkarttığı cihazlarda genelde bant sorunu olmuyor. Bölgesel modellerde sorun oluyor. Redmi pro gibi.
Bilgilendirme için teşekkür ederim.Bir kaç sorum olacak;
Cihazın beğenmediğiniz yönü var mı,
Batarya ne kadar gidiyor,
Zil sesi seviyesi nasıl,
Yazı karakterleri(Mesajlaşma) büyütülebiliyor mu?

Oyla:

ercmaster

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ercan
Cihazım
mi5s
Konular
17
Bilgilendirme için teşekkür ederim.Bir kaç sorum olacak;
Cihazın beğenmediğiniz yönü var mı,
Batarya ne kadar gidiyor,
Zil sesi seviyesi nasıl,
Yazı karakterleri(Mesajlaşma) büyütülebiliyor mu?
Cihazı ben kullanmıyorum. Babama aldık. Sadece 1 hafta kadar önce ben kullandım.
Bataryası wifi açık, mobil ara sıra açık, 5 gün gidiyor.
Zil sesi ortalama tek hoparlörü olan samsung kadar. Stereo iphone 7 sesi beklemeyin.
Geri kalan yazı, tema konusunda sıkıntınız olmasın her türlü ayarı zımbırtısı mevcut. Hem de en ufak detayına kadar.
Bu telefon 900 TL fiyatı ile j5 veya j7 serisine rakip olarak çok daha iyidir. Sağlam ve soğuk çalışır. Arka kamerası idare eder. Yani şöyle diyeyim Galaxy galaxy s4 ayarında bir çekim kalitesi var. ön kamera ise Galaxy s5 den iyidir.
İşlemcisi soğuk çalıştığı için hızı düşmez, çok yüksek oyunları oynatmaz ama günlük işlerde yavaşlama yapmaz.
Ekranı mi5 lere göre bir tık düşük kalitede LCD den yapılmış ancak aynı fiyattakilere kıyasla yine iyi.
Başka sorunuz varsa cevaplayabilirim.Bu arada kamera için alacaksanız asla almamanız gereken bir telefon.

Oyla:

exper26

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
Adım
Sedat
Cihazım
Xiaomi note4
Konular
1
Güncelleme konusunda öneriniz nedir, Üzerinde geleni mi kullanayım, güncelleme mi yapayım? Güncellemede bazı sorunlar olduğunu okudum.Sizin cihazdaki sürüm nedir?

Oyla:

ercmaster

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ercan
Cihazım
mi5s
Konular
17
Güncelleme konusunda öneriniz nedir, Üzerinde geleni mi kullanayım, güncelleme mi yapayım? Güncellemede bazı sorunlar olduğunu okudum.Sizin cihazdaki sürüm nedir?
Bendeyken miu8 ve android7 idi. Sonradan kardeşim onu miui9 a yükseltmiş. Performans farkını tam bilmiyorum. Ancak şunu demem lazım. sd625 güncel bir işlemci. Buraya kadar tamam. Ama hız frekansı düşük olduğundan mi9 ve android 7 den sonrasında çıkacak sürümler üst düzey telefonlara hitap edeceğinden miui9 ve android 7 de kalmanızı tavsiye edebilirim şimdiden :) yani 10 ay sonra oreo çıkarsa geçmeyin :)

Oyla:

exper26

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
Adım
Sedat
Cihazım
Xiaomi note4
Konular
1
Bilgilendirme için teşekkür ederim.
[doublepost=1514486684,1514467894][/doublepost]Telefonu alınca kontrol edilmesi gereken şeyler var mı? Neleri kontrol etmek gerekir?

Oyla:

ercmaster

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ercan
Cihazım
mi5s
Konular
17
Sim kart takmadan yapılması gereken öncelikli kontrolleri yapın. Donanım testler menüsünden ölü pixel , hoparlör , dokunmatik mikrofon gibi tüm donanımı deneyin. Kamera odaklamayı deneyin. Açıkçası sim kart takmadan bu tarz testleri yapın. Umarım sıkıntı çıkmaz.

Oyla:

OnurSözen

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Onur
Cihazım
Xiomi m5
Konular
12
Ben 3 gb ram 32 gb hafizali modelini kullaniyorum sefa isimli arkadastan satin aldim.Cihazin bana gore en buyuk eksisi kamerasi onun harici herseyiyle 4 4 luk cihaz tavsiye ederim. Gozunuz kapali alabilirsiniz.Gerek sarj suresi gerekse islemcisi herturlu oyunu oynamaniza olanak sagliyor.Benim icin orta seviyede daha iyisi yok bu ozelliklerin daha dusuk versiyonunu samsung lg huawei 1300 tl ye satiyor.

Oyla:

exper26

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
Adım
Sedat
Cihazım
Xiaomi note4
Konular
1
Arkadaşlar, 2 emei numarasınında kayıtlı olması gerekiyor mu?
[doublepost=1514536829,1514536223][/doublepost]Tek işlemcili çift hatlı telefonlarda tek EMEI oluyormuş.
[doublepost=1514546576][/doublepost]Çift EMEI var ve ikisi de kayıtlıymış.
[doublepost=1514561032][/doublepost]Arkadaşlar, cihaz üzerinde mıuı global 8.5 /kararlı/8.5.4.0 var. Güncelleme yapmalı mıyım?( Yeni sürümde batarya daha çabuk bitiyor diye yazmışlardı)

Oyla:
Üst Alt