- Adım
- Ahmet
- Cihazım
- Mi 15
- Konular
- 127
Konu başlığı ve ön eki diğer kullanıcılarımızın bilgilendirmek üzere, tekrar düzenlendi.
İyi forumlar.
İyi forumlar.
Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.
Bölge Türkiye note 4 global geri çekilmiş galiba ayarlar içerisinde arama yapınca ayarlar çöküyor başka sorun görmedim pil önceki sürümle aynı indirme linklerini ekleyeceğimbende hala görünmüyor.
sizin telefon 4X mi yada bölge olarak hindistan mı seçili?
bende hala görünmüyor.
sizin telefon 4X mi yada bölge olarak hindistan mı seçili?
İlk mesaja eklendiFastboot indirme linkleri var mı?
Alınma ama boş yapıyorsunYani kusura bakmayın ama böyle konu içeriği olur mu? İçerik yok daha doğrusu. Forumda yöneticiler neden düzenlemezki. Ne indirme linki var, ne ayrıntılı bilgi. Ekran görüntüsüyle konu mu açılır. Konu sahibi alınmasın lütfen.
Bu arada bu güncelleme ile gelen yenilikler aylardır global beta romda vardı zaten. Beta rom kullanmanın faydaları.. Stabil roma yenilikler çok geç geliyor.
Alınmam. Boş konuya boş yorum.Alınma ama boş yapıyorsun
Bölge Türkiye note 4 global geri çekilmiş galiba ayarlar içerisinde arama yapınca ayarlar çöküyor başka sorun görmedim pil önceki sürümle aynı indirme linklerini ekleyeceğim
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
İlk mesaja eklendi
Otadan geldifull indrip mi yaptınız yoksa ota danmı?
full indirip yapınca hataları düzeltebiliyor.
Otadan gelirse yükleyebilirsiniz yada yukarıdan indirip güncelleme paketi seçerek yükleyebilirsiniz sorun çıkmazCihaz Redmi Note 4 Global Snapdragon 3/32Gb.. Bu güncellemeyi bahsettiğim cihaz ota dan yükleyebilirim mi?
Bir sorun çıkmaz dimi?