- Adım
- Alperen
- Cihazım
- RedmiNote4x
- Meslek
- Webmaster,Graphic
- Konular
- 26
Hocam lazflasherin linki varmı son surum
Selamlar Arkadaşlar
Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedirile redmi note 4 cihazıma Twrp kurdum bir işlem yapmadan sistem çıkışı ile miu yazılıma dönmek istedim ama cihaz normal bir şekilde açılmadı siyah ekran miu logosunda kaldı. Epey uğraşarak Miflash ile yeniden miu 10 kurdum, şimdi Twrp kurduktan sonra normal yazılıma geçmek için ekstradan başka ne işlemler yapmak gerekir. Ultimate Rom kurmak istiyorum işin püf noktası bazı ayrıntıları es geçmek sıkıntı çıkarıyor sırası ile neler yapmak gerekir bir Arkadaş paylaşırsa şimdiden Teşekkür ederim.
Hocam Twrp kolay kurulum Twrp kurdum...
Twrp ekranı geldi ve hiç bir şey silmeyip işlem yapmadan Sistem başlat yaptım ama Miui açılış logosunda kaldı...
Yardımınızı bekliyorum.
Bootloader kilidi açık ve Beta son sürümdeyim
Twrp kurduktan sonra lazyflasher, magisk ya da supersu kurun yoksa logoda kalır. Aynı sekilde orijinal roma geçerken de bu dediğimi yapın. Ultimate'da öyle bi sorun olmaz.
Cihaz Mi logosunda kaldı.. kapatıyorum kendi kendine açılıp Mi logosunda kalıyorHocam Supersu vs nasıl kuracağım bilmiyorum.....
Twrp ye girebiliyorsanız pc ye bağlayarak cihazınızı lazyflacher zip dosyasını telefonun dahili hafızasına kopyalayın ve flaş edin bu kadar...Hocam Supersu vs nasıl kuracağım bilmiyorum.....
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Cihaz Mi logosunda kaldı.. kapatıyorum kendi kendine açılıp Mi logosunda kalıyor
Hocam Allah razı olsun ya, hallettim çok teşekkür ederimTwrp ye girebiliyorsanız pc ye bağlayarak cihazınızı lazyflacher zip dosyasını telefonun dahili hafızasına kopyalayın ve flaş edin bu kadar...
Cumlemizden hocam rica ederim bol rom kurmalı gunler diliyorum twrp ye giren elleriniz dert gormesin inşallah...Hocam Allah razı olsun ya, hallettim çok teşekkür ederim