- Adım
- Halil
- Cihazım
- Redmi note 11
- Konular
- 0
Paylaşım için teşekürler.
OTA dan güncelleme yapılabiliyormu.
OTA dan güncelleme yapılabiliyormu.
Hocam lazyflasher ile , romu kurduktan sonra flashlama yapiyormusunuz ? Bende recovery hiç silinmiyorda.Maalesef hayır, her seferinde stock rom yükleyince gidiyor, ona çözümü yok, çünkü stock rom içinde recovery de yüklü olduğu için yapacak birşey yok, her defasında twrp tekrar yüklemek gerekiyor, şahsen öyle yapıyorum.
You are welcome MasterMido's back to the party
Hocam treble romları yukleyebilir miyiz bu sürümle, gerci şu an official sürümü kullanıyorum onunla kurdum romlari fakat her seferinde encryption oluyor. Bu surumde de encryption problemiyle karşılaşır mıyız
Treble desteği var fakat yoğunluktan dolayı test edebilme imkanım maalesef olmadı hocam
Teşekkürler hocam, denedikten sonra geri dönüş yaparsanız bizi çok mutlu edersinizPeki hocam, müsait bir zamanda denersem sonucu yazarım. Diğer arkadaşlar da bilgilensin.
Teşekkürler hocam, denedikten sonra geri dönüş yaparsanız bizi çok mutlu edersiniz
Geri bildirim için teşekkürler hocam, teamwin mutlaka bu durumla ilgili bir fix yayınlanacaktırMaalesef hocam, denedim ama encryption problemi bu sürümde de oluyor.