- Adım
- özgür
- Cihazım
- redmi note 3
- Konular
- 2
Hocam link gonderdim size inceleyebilirsinizhocam o nasıl oluyor
Redmi Note 3 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Hocam link gonderdim size inceleyebilirsinizhocam o nasıl oluyor
Google'da yüzbinlerce link bulabilirsiniz.hocam o nasıl oluyor
Ben yıllardır miui ve xiaomi cihazları kullanan birisi olarak söylüyorum; genelde eu geliştirici romlar oldukça iyidir ancak bu redmi note 3 için halen bir düzene oturmadı, ben uzun süredir bu cihazda (2 ay kadar) stabil rom kullanıyorum,tavsiyemde " SphinX " romlarıdır. Daha kullanışlı ve Türkçe'si daha düzgündür,stabildir.Bende eu 6.1.21 geliştirici sürümü var sizce bu romumu yuklemeliyim miu yabancıyım telefon yeni.
Yoksa eu geliştirici romda şu an kalmalımiyim birde telefon rootlu olduğuna göre boatloader kilidi zaten açılmışmidir teşekürler şimdiden.
hocam preloader tik ini kaldırdığınızdan emin olunuz ve aynı işlemleri yeniden deneyin derim. benim başımdan şöyle bi olay geçti herkeste çalışan 7.1.3 romunu kurmuştuk parmakizi okuyucu çoğu kişide çalışmasına rağmen bizde çalışmadı bizde bu konudaki romu kurduk sıkıntı olmadı yani telefondan telefona değişiklik gösterebiliyo aynı marka aynı model olmasına rağmendediklerinin aynısını yaptım ama processing yazılı logoda takılı kaldı
hocam preloader tik ini kaldırdığınızdan emin olunuz ve aynı işlemleri yeniden deneyin derim. benim başımdan şöyle bi olay geçti herkeste çalışan 7.1.3 romunu kurmuştuk parmakizi okuyucu çoğu kişide çalışmasına rağmen bizde çalışmadı bizde bu konudaki romu kurduk sıkıntı olmadı yani telefondan telefona değişiklik gösterebiliyo aynı marka aynı model olmasına rağmen