Kusura bakmayın, küstahça olarak algıladıysanız özür dilerim. Bunları biliyor olsam demişsiniz ama bunlar bilinmesi gereken birşeyler değil, düşünme ile ilgili şeylerdi. Bu nedenle bilmemeniz ihtimalini aklıma getirmedim. Mesajınızın yazıldığı şekliyle anlaşıldığı anlam dışında, başka birşey kastettiğinizi düşünmüştüm. Yani şu andaki bizim anladığımız haliyle, "şuradan şunu aldım acaba kapalı kutu mu gelir?", "şuradan şunu aldım, bugün kargoya verilir mi?", "Şu kişiye rom yüklemesini söyledim acaba global kararlı sürüm mü yükleyecek?" gibi sorulardan hiçbir farkı yok. Tüm bu soruların cevapları da bellidir; "git ona sor, biz nereden bilelim". Bu yüzden düşünen hiç kimse böyle sorular sormaz. Sadece dalga geçmek isteyenler, insanları trollemek isteyenler yapar bunu. Bu durumda suçlayıcı olarak algıladığınız ama suçlayıcı değil sorgulayıcı bir üslupla yazmam normal değil midir?
Ben aslında fırça atmanızı bekliyordum ama bu şekilde değil. "Elbetteki ona sordum, başkasının yaptığı birşeyi, başkasından müneccim olmasını bekleyerek o başkasının ne yaptığını bilmesini kastettiğimi nasıl düşünürsünüz? Kendisi şöyle şöyle dedi, ben de teyit ettirmek için konu açtım" şeklinde bir fırça beklemiştim açıkçası. Bu kadarını beklemiyordum.
Bu arada mesajlarımı yönetici olarak değil chatln_62 olarak yazarım. Eğer birine uyarı vereceksem ya da konuyla/kişiyle ilgili bir işlem yapacaksam yönetici olarak yaparım.
Neyse ben konuyu kapatıyorum. Madem böyle düşünüyorsunuz, aramızda müneccimlik yapan bir arkadaş varsa cevap verebilir.
Sent from my Mi MIX 2 using Tapatalk