Redmi Note 3 Stabil Rom 7.1.6 Çoklu dil destekli

elebasi7102

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
Gökhan
Cihazım
redmi note 8
Meslek
657
Konular
3
Arkadaşlar ben geçen boot kilidini açayım dedim. Xiomi çin sitesine girdim. Unlock bölümünde girdim. numaramı istedi verdim. Altta sebebini ingilizce yazdım yolladım. Telefona şifre geldi siteye yazdım. İncelemeye aldık 10 güne size geri dönüş yaparız gibi bir uyarı verdi. Şimdi ben geri mesaj gelmesini mi beklicem burada telefonu bilgisayara bağlayıp birşeyler yapılıyordu ama çin sitesinde öyle bişe yazmıyor. Biri beni bilgilendirebilir mi?

Tabi Mi hesabını açıp. Google çeviri kullandım bu işler için.

Escobar1945

Epicrom MIUI Developer&Android Rom Developer
Emekli Yönetici
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mustafa
Cihazım
Redmi note4X
Meslek
Gıda sekt. Yön
Konular
52
Arkadaşlar ben geçen boot kilidini açayım dedim. Xiomi çin sitesine girdim. Unlock bölümünde girdim. numaramı istedi verdim. Altta sebebini ingilizce yazdım yolladım. Telefona şifre geldi siteye yazdım. İncelemeye aldık 10 güne size geri dönüş yaparız gibi bir uyarı verdi. Şimdi ben geri mesaj gelmesini mi beklicem burada telefonu bilgisayara bağlayıp birşeyler yapılıyordu ama çin sitesinde öyle bişe yazmıyor. Biri beni bilgilendirebilir mi?

Tabi Mi hesabını açıp. Google çeviri kullandım bu işler için.
Xiaomi den kilit açmak için size 10veya 12 "gün içinde telefonunuza mesaj yolu ile link gönderilecek bootloader kilidini açmak için sonrası size kalmış konuda nasıl açılacağı anlatımı mevcut gerekli kurulumlari yaptıktan sonra açabilirsiniz...

elebasi7102

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
Gökhan
Cihazım
redmi note 8
Meslek
657
Konular
3
Sonradan yine pc ye bağlicaz yani. Teşekkürler.

Redmi Note 3 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Escobar1945

Emekli Yönetici
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mustafa
Cihazım
Redmi note4X
Meslek
Gıda sekt. Yön
Konular
52
Sonradan yine pc ye bağlicaz yani. Teşekkürler.

Aynen rmn3 konusunda detaylı anlatımı var benim onaylandı ama açmadım daha böyle iyi şimdilik.... açarsam rahat durmam sürekli onu yükle olmadı bunu yükle....

elebasi7102

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
Gökhan
Cihazım
redmi note 8
Meslek
657
Konular
3
Peki rom fark ediyor diyolar. Bende 7.1.6 stabil vietnam rom var. Olur mu

Escobar1945

Emekli Yönetici
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mustafa
Cihazım
Redmi note4X
Meslek
Gıda sekt. Yön
Konular
52
evet arkadaslar birkac gun önce bootloader kilidimi actım ve aylardır kullandıgım ve hiçbir sıkıntı yasamadıgım loxar 7.1.6 dısında birkac rom daha deneme fırsatım oldu.
7.2.3 quakze romunu denedim Turkce dil destegi yoktu yukledigimin ama ram yönetimi olarak loxardan daha iyi oldugunu gördüm. meraktan dolayı yine quakze 7.2.5 cıktıgını gördüm roma bircok eklenti yapılmıs aslında güzel bir rom ancak Turkce secerseniz surekli google play durduruldu gibi hatalar veriyor. İngilizce kullanırsanız zaman zaman benzeri hatalar mevcut. bu sebeğle geri quakze 7.2.3'e döndüm bir kac gün İngilizce olarak kullandım. rom güzeldi ama güncellemeleri kapatmayı unutmusum ve tel kendiginden 7.2.5 stabil yükledi root falan kalktı bu sefer yeniden rom degistirmek zorunda kaldım.

son olarak suanda kullanmakta oldugum
Xiaomi.eu_V7.2.3.0.LHNCNDA_v7-5.0+by+JamFlux Rom yükledim. Rom gayet stabil. herhangi bir hata yok. sürüm olarak üst sürüm olmasına karsılık Türkçe dil destegi güzel. İngilizce kalan tek kısmı kamera ayarları onlarıda 1 sefer ayarladıgınızda bir daha zaten girmenize gerek kalmıyor.

Bu romu yükledikten sonra farkına vardım ki Loxar 7.1.6 da bluetooth sorunu varmıs. kullanmakta oldugum mi band 1 s zaman zaman baglantıdan kopuyordu. aracımın bluetooth kiti genelde tele otomatik baglantı yapmıyordu. ama JamFlux 7.2.3 ile bu sorunum çözüldü. gönül rahatlıgı ile kullanabilirsiniz. akıcı ve ram yönetimi güzel bir rom. google play mavcut multidil destegi var.

yüklemek isteyen arkadaslara linkini veriyorum.

yükleme esnasında ben Fransa server üzerinden indirdim. digerlerinde biraz daha yavas indirme yapıyordu. saatlere göre degisiklik gösterebilir.
Aynen bende yükledim 7.2.5 ama türkçe olarak çalışmadı sürekli uygulamalar durduruldu hatası veriyor tekrar 7.2.3 quakze döndüm
ama Vietnam forumlarında stable romlar var anlayan bir baksada kursak ben cesaret edemedim..

Sezai007

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Sezai
Cihazım
Mi5 S Plus
Konular
5
kardeşim dediklerini harfiyen yapıoruz ama hiç ilerleme yok faSTBOOT YAZISI OLDUĞU GİBİ KALIYOIR

İsmail fidancı

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
İso
Cihazım
Redmi note 3
Konular
3
kardeşim dediklerini harfiyen yapıoruz ama hiç ilerleme yok faSTBOOT YAZISI OLDUĞU GİBİ KALIYOIR
Aynı sorunu bnde yaşıyorum büyük ihtimalle bootloader kilidinden dolayı yüklenmiyor

Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk

bora01

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
Adım
Bora
Cihazım
Redmi Note 3
Konular
4
indirme barı kırmızıda kalıyor ilerlemiyor