Yardım Redmi Note 3 Pro sürekli restart yapıyor

notpoz

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
abc
Cihazım
redmi note 3
Konular
2
selam arkadaşlar,

redmi note 3 pro telefonum mailleri okurken birden kapandı. güç tuşuyla normal şekilde açtım ancak açıldıktan 15 sn sonra gene dondu ve reset attı. artık her açılışta aynısı oluyor. en fazla 1 dk çalışıp donuyor ve telefon kendini resetliyor. yeni rom attıysam da fayda etmedi. açıldığında da telefon yavaş tepki veriyor. telefonu geldiği gibi kullanıyordum, ne rom ne unlock yapılmıştı. İstanbul'da bildiğiniz, önerebileceğiniz teknik servis var mıdır? gerçi tavsiye edebileceğiniz İstanbul dışı iyi bir servis de olur. kargo ile telefonu gönderebilirim sonuçta.

kusva571

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Mustafa
Cihazım
mi4
Konular
1
Senesi dolmadan öldü mü şimdi. En çok ün yapan xiaomi serisi olan redmi note serisinde sorun yaşayanlar var o zaman.
fastboot moda geçiyor sorun yok.
ama açmaya çalışınca logoda takılıyor kalıyor.
Bir de fastboot mode geçmek için tuşlara uzun basınca kapanıp açılırken kırmızı led yanıp sönüyor.

Şimdi bu telefon ıslah olur mu, yoksa çöp mü?

Oyla:

notpoz

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
abc
Cihazım
redmi note 3
Konular
2
Senesi dolmadan öldü mü şimdi. En çok ün yapan xiaomi serisi olan redmi note serisinde sorun yaşayanlar var o zaman.
fastboot moda geçiyor sorun yok.
ama açmaya çalışınca logoda takılıyor kalıyor.
Bir de fastboot mode geçmek için tuşlara uzun basınca kapanıp açılırken kırmızı led yanıp sönüyor.

Şimdi bu telefon ıslah olur mu, yoksa çöp mü?
benim telefon 3 haftada çöp olmuştu :)
ben rom atarak çözemedim sorunu açıkçası. ama işin ehli arkadaşlar belki başka yöntemlerle vs. çözebilir umarım senin telefonu.

Oyla:
Üst Alt