Yardım Redmi Note 3 Pro sürekli restart yapıyor

notpoz

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
abc
Cihazım
redmi note 3
Konular
2
selam arkadaşlar,

redmi note 3 pro telefonum mailleri okurken birden kapandı. güç tuşuyla normal şekilde açtım ancak açıldıktan 15 sn sonra gene dondu ve reset attı. artık her açılışta aynısı oluyor. en fazla 1 dk çalışıp donuyor ve telefon kendini resetliyor. yeni rom attıysam da fayda etmedi. açıldığında da telefon yavaş tepki veriyor. telefonu geldiği gibi kullanıyordum, ne rom ne unlock yapılmıştı. İstanbul'da bildiğiniz, önerebileceğiniz teknik servis var mıdır? gerçi tavsiye edebileceğiniz İstanbul dışı iyi bir servis de olur. kargo ile telefonu gönderebilirim sonuçta.

RepairM@n

Hak ismi okunmalı dillerde !
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
RepairM@n
Cihazım
Xiaomi
Konular
5
selam arkadaşlar,

redmi note 3 pro telefonum mailleri okurken birden kapandı. güç tuşuyla normal şekilde açtım ancak açıldıktan 15 sn sonra gene dondu ve reset attı. artık her açılışta aynısı oluyor. en fazla 1 dk çalışıp donuyor ve telefon kendini resetliyor. yeni rom attıysam da fayda etmedi. açıldığında da telefon yavaş tepki veriyor. telefonu geldiği gibi kullanıyordum, ne rom ne unlock yapılmıştı. İstanbul'da bildiğiniz, önerebileceğiniz teknik servis var mıdır? gerçi tavsiye edebileceğiniz İstanbul dışı iyi bir servis de olur. kargo ile telefonu gönderebilirim sonuçta.
Merhaba,
Peki bu açık kalabildiği süre içerisinde telefonda ani ve fazla ısınma vs oluyor mu? Varsa muhtemelen işlemci sorunudur.
Eğer böyle bir durum yoksa rom yükleyip bir de öyle denenebilir.

Oyla:

notpoz

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
abc
Cihazım
redmi note 3
Konular
2
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Merhaba,
Peki bu açık kalabildiği süre içerisinde telefonda ani ve fazla ısınma vs oluyor mu? Varsa muhtemelen işlemci sorunudur.
Eğer böyle bir durum yoksa rom yükleyip bir de öyle denenebilir.
ısınacak kadar açık kalamıyor açıkçası telefon. en fazla 1dk falan çalışıp donuyor ve reset atıyor kendi kendine. ama bu sürede ısınıyor mu derseniz hayır telefonda bir ısınma görmedim ben.

Oyla:

notpoz

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
abc
Cihazım
redmi note 3
Konular
2
yazılımsal gibi durmuyor ama twrp recovery kurup deneyeceğim gene de önerinizi.

Oyla:

notpoz

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
abc
Cihazım
redmi note 3
Konular
2
Recovery veya fsstboot da bekletin reset atmazsa yazılımsaldır.
önerinizi deneyeceğim. ama ben birkaç kez fastboota aldım ve reset atmadı ki dakikalarca açık kaldı fastboot modda. hatta unlock yaptım buraya mesaj yazdıktan sonra ve sorun olmadı fastbootta. keşke yazılımsal olsa. peki başka önerileriniz var mıdır? telefon 1 haftadır yatıyor masada aksesuar gibi :(

Oyla:

berkan010

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Berkan
Cihazım
Mi 6
Konular
14
Aynı sorun bendede varı tabi telefon markası farklı iocean çin telefonu balıkesirde nerdeyse bütün telefonculara götürdüm yapamadılar biri dedi batarya kablosu bozuk diğeri başka bişey yazılımsaldır bende 10 15 kere formatlamıştım olmamıştı en sonunda bişey oldu açıldı yani sorun yazılımsaldır fastboot'tada kalıp restart atmadığına göre yazılımsal xiaomi telefonlara flash tool ile formatlanıyor mu bilmem ama flashtool ile formatlamayı deneyin farklı farklı romlarla

Oyla:

notpoz

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
abc
Cihazım
redmi note 3
Konular
2
Aynı sorun bendede varı tabi telefon markası farklı iocean çin telefonu balıkesirde nerdeyse bütün telefonculara götürdüm yapamadılar biri dedi batarya kablosu bozuk diğeri başka bişey yazılımsaldır bende 10 15 kere formatlamıştım olmamıştı en sonunda bişey oldu açıldı yani sorun yazılımsaldır fastboot'tada kalıp restart atmadığına göre yazılımsal xiaomi telefonlara flash tool ile formatlanıyor mu bilmem ama flashtool ile formatlamayı deneyin farklı farklı romlarla
valla hocam bi umut oldu şimdi bana. ben telefon öldü diye düşünmeye başlamıştım. Tekrar en temizinden bir kurulum yapayım ben bakalım nolacak.

Oyla:
Üst Alt