Redmi Note 3 Pro Restart sorunu

enderinhalim

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Onur
Cihazım
Redmi Note 3
Konular
4
telefonu yaklasık bır haftadır kullanıyorum. miui 8 son sürüö global rom kurulu ve batarya falan cok guzel gıdıyor.
ancak telefon gunde bır kere kapanıyor belırsız bır zamanda. ve ısınmıs oluyor acmaya calısınca 5-10 dakıka acılmıyor. sonradan acılıyor. Bu ısınma sebebıyle kapanma galıba. ısınmasını nasıl engelleyebılırız. ıslemcı frekansını dusursem nasıl olur. sızde de benzerı bır sorun yasayan var mı.? luften yardım edın.

Zenex

Zirveye Doğru
Onursal Yönetici
Teknisyen
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Baki
Cihazım
OnePlus 7T Pro
Meslek
Öğrenci
Konular
62
Romdan kaynaklı bir sorun gibi veya donanımsal olabilir. Sizi korkutmak istemem ama kendini kapatacak kadar ısınıyorsa anakart zarar görebilir ve telefondan olursunuz.

enderinhalim

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Onur
Cihazım
Redmi Note 3
Konular
4
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Romdan kaynaklı bir sorun gibi veya donanımsal olabilir. Sizi korkutmak istemem ama kendini kapatacak kadar ısınıyorsa anakart zarar görebilir ve telefondan olursunuz.
Hocam bataryası güzel giden ve son derece stabil telefonu ısıtmayan bir rom biliyor musunuz. stabil dediler dh de kurayım dedim. iyi guzel her sey ama , nadiren boyle kapanıyor. yalnız sebeke interneti süreklı acıktı ve gunes altında kullanıldı uzun sure yogun olarak. evdeyken boyle bır durum olmadı hıc. neler yapabılırım sızce bu konuda

Zenex

Zirveye Doğru
Onursal Yönetici
Teknisyen
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Baki
Cihazım
OnePlus 7T Pro
Meslek
Öğrenci
Konular
62
Hocam bataryası güzel giden ve son derece stabil telefonu ısıtmayan bir rom biliyor musunuz. stabil dediler dh de kurayım dedim. iyi guzel her sey ama , nadiren boyle kapanıyor. yalnız sebeke interneti süreklı acıktı ve gunes altında kullanıldı uzun sure yogun olarak. evdeyken boyle bır durum olmadı hıc. neler yapabılırım sızce bu konuda

Eğer yoğun kullanım esnasında güneş altında ısınıp kapanıyorsa bir sorun yok, güneşe fazla maruz bırakmayın cihazı. Eğer durup dururken böyle sorunlarla karşılaşırsanız romu değiştirmeniz gerekir.

enderinhalim

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Onur
Cihazım
Redmi Note 3
Konular
4
Eğer yoğun kullanım esnasında güneş altında ısınıp kapanıyorsa bir sorun yok, güneşe fazla maruz bırakmayın cihazı. Eğer durup dururken böyle sorunlarla karşılaşırsanız romu değiştirmeniz gerekir.
hocam evdeyken hıc boyle bır sey olmadı otobuste sıcaktan kavrulurken sebeke ınternetı acık halde oldu bu hep.
acaba ısınmayı engellemenın yolu var mıdır romu degıstırmeden. cunku batarya suresınden cok memnunum 2 gunu cok guzel cıkartıyor.
ıslemcıyı downclock etsem frekansı olabılecegı kadar dusursem bu fayda edecek mıdır?

Zenex

Zirveye Doğru
Onursal Yönetici
Teknisyen
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Baki
Cihazım
OnePlus 7T Pro
Meslek
Öğrenci
Konular
62
hocam evdeyken hıc boyle bır sey olmadı otobuste sıcaktan kavrulurken sebeke ınternetı acık halde oldu bu hep.
acaba ısınmayı engellemenın yolu var mıdır romu degıstırmeden. cunku batarya suresınden cok memnunum 2 gunu cok guzel cıkartıyor.
ıslemcıyı downclock etsem frekansı olabılecegı kadar dusursem bu fayda edecek mıdır?
Performans düşer. Dediğiniz gibi normal kullanımda sorun yoksa birşey yapmanıza gerek yok.

enderinhalim

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Onur
Cihazım
Redmi Note 3
Konular
4
ilginiz için teşekkür ederim

chatin_62

Süper Üye
Onursal Yönetici
Premium Üye
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Çetin
Cihazım
Xiaomi 12TPro
Meslek
Bilgi Teknolojiler
Konular
99
Güneş altında ve mobil internet te açıksa o telefonda yumurta bile pişer. Cihazın kapanması gayet doğal. :D

MI PAD 2 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Üst Alt