redmi note 3 pro guncelleme

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

kabusemre06

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
berkan
Cihazım
mi note3 pro
Konular
4
Selam ya arkadaslar bi sorum olcak benim tel suan mi7 guncelleme almiyor cogu note 3 pro lar aldi bunun sebebi nedir?ikinci bi sorum suan miui 8 indiriyorum bunu guncelleme sayfasindan manuel secip guncelleme yapabilirmiyim ...Tesekkur ederim.

Redmi Note 3 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

kabusemre06

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
berkan
Cihazım
mi note3 pro
Konular
4
Arkadaslar unlock mesaji geldi mi pc studio da guncelleme yapmiyor ..couldnt flash device uyarisi veriyor yardimci olurmisisniz

Redmi Note 3 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Oyla:

Zenex

Zirveye Doğru
Onursal Yönetici
Teknisyen
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Baki
Cihazım
OnePlus 7T Pro
Meslek
Öğrenci
Konular
62
Mi unlock tool u indirip bl kilidini kaldırabilirsiniz. Redmi note 3 bölümünde bl kilidi kaldırmadan global rom kurma konum var oradan yararlanabilirsiniz. Forumda pek çok kaynak var, her şey daha önce defalarca yazılıp çizildi neden aramak yerine herkese teker teker yazmamızı istiyorsunuz?

Oyla:

sw33tking

Offical Developer
Emekli Yönetici
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ömer Faruk K
Cihazım
Redmi 6 Pro
Meslek
Technician
Konular
90
Mi unlock tool u indirip bl kilidini kaldırabilirsiniz. Redmi note 3 bölümünde bl kilidi kaldırmadan global rom kurma konum var oradan yararlanabilirsiniz. Forumda pek çok kaynak var, her şey daha önce defalarca yazılıp çizildi neden aramak yerine herkese teker teker yazmamızı istiyorsunuz?

İzlemek veya Okumak İnsanlarımıza Zor Geliyor. İnsanlar Oturup Onlar İçin Rehber Hazırlıyor. Ama Kimse Onları Okumuyor/İzlemiyor. Onun Yerine Amme Hizmeti İstiyor.
Ayrı Ayrı Hizmet Vermek Yerine, Bir Konu Altında Herkese Veriliyor Zaten. Daha Neden Üyeler Diretiyor Anlamıyorum.

Oyla:
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üst Alt