Yardım Redmi Note 3 Pro Diag mode nasıl açılır?

HakanCOSKUN

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
HaKaN
Cihazım
RedmiNote10Pro
Meslek
Ar-Ge Uzmanı
Konular
31
Redmi Note 3 pro için diag modu nasıl açıyoruz?

RepairM@n

Hak ismi okunmalı dillerde !
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
RepairM@n
Cihazım
Xiaomi
Konular
5
Adb üzerinde açılacak.

adb shell -->Telefonu adb ye gösterme komutu
su --> Telefondaki root yetkisini adb ye verme komutu (telefon rootlu olması gerekir haliyle)
setprop sys.usb.config diag,adb --> Diag port açma komutu

Oyla:

HakanCOSKUN

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
HaKaN
Cihazım
RedmiNote10Pro
Meslek
Ar-Ge Uzmanı
Konular
31
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
teşekkürler numpad koduyla yazmak istediğimde (*#*#717717#*#*) diag mode açılmıyor.

Oyla:

HakanCOSKUN

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
HaKaN
Cihazım
RedmiNote10Pro
Meslek
Ar-Ge Uzmanı
Konular
31
Hocam şöyle bir döngü içerisindeyim.Kardeşime ait redmi note 3 pro için benim hesabımla unlock yaptım.Şuan kendi kullandığım farklı bir redmi note 3 pro için aynı hesapla unlock yapmaya çalıştığımda mi unlock programında hata alıyorum.Yani aynı hesapla faklı cihazlar unlock edilemiyor.Unlock olmadığı için root layamıyorum.Root olmadığı için diag mode açılmıyor.Diag mode açılmadığı için imei repair çalışmıyor.

Oyla:

RepairM@n

Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
RepairM@n
Cihazım
Xiaomi
Konular
5
Hocam şöyle bir döngü içerisindeyim.Kardeşime ait redmi note 3 pro için benim hesabımla unlock yaptım.Şuan kendi kullandığım farklı bir redmi note 3 pro için aynı hesapla unlock yapmaya çalıştığımda mi unlock programında hata alıyorum.Yani aynı hesapla faklı cihazlar unlock edilemiyor.Unlock olmadığı için root layamıyorum.Root olmadığı için diag mode açılmıyor.Diag mode açılmadığı için imei repair çalışmıyor.
Hocam aynı hesapla 1 ay içerisinde yalnızca bir cihaz unlock edilebilir. bu adresteki rootlu romu indirip telefona download modda MiFlash ile yükleyin. Onunla işlemleri yapabilirsiniz. Aman diyeyim 64 bit MiFlash kullanın yoksa telefon brick olur. 64 bit ile yaparsanız sorun olmaz. Buyrun burdan indirin onu da.

Kolay gelsin.

Oyla:

HakanCOSKUN

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
HaKaN
Cihazım
RedmiNote10Pro
Meslek
Ar-Ge Uzmanı
Konular
31
Hocam aynı hesapla 1 ay içerisinde yalnızca bir cihaz unlock edilebilir. bu adresteki rootlu romu indirip telefona download modda MiFlash ile yükleyin. Onunla işlemleri yapabilirsiniz. Aman diyeyim 64 bit MiFlash kullanın yoksa telefon brick olur. 64 bit ile yaparsanız sorun olmaz. Buyrun burdan indirin onu da.

Kolay gelsin.

Teşekkürler.Tüm işlemleri (MiFlash,vs) 64bit PC de yapıyorum.Linkte verdiğiniz sphinx ROM ise bende var.Mi Flash ile flaşlamaya çalıştığımda ''cihazınız kilitli '' uyarısı alıyorum.

Oyla:

RepairM@n

Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
RepairM@n
Cihazım
Xiaomi
Konular
5
Teşekkürler.Tüm işlemleri (MiFlash,vs) 64bit PC de yapıyorum.Linkte verdiğiniz sphinx ROM ise bende var.Mi Flash ile flaşlamaya çalıştığımda ''cihazınız kilitli '' uyarısı alıyorum.
MiFlash ın üst kısmında 64 bit yazmıyorsa ve c:/programfiles(x86) içinde kuruluysa 64 bit değildir, öncelikle buna dikkat edin. Benim verdiğimi kurup C:/ProgramFiles/Xiaomi içinden çalıştırın.. Ayrıca yükleme işini fastboot mod değil download modda yapacaksınız. adb üzerinden adb reboot edl komutu ile download moda geçer telefon (9008 port açılacak).

Oyla:

HakanCOSKUN

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
HaKaN
Cihazım
RedmiNote10Pro
Meslek
Ar-Ge Uzmanı
Konular
31
MiFlash ın üst kısmında 64 bit yazmıyorsa ve c:/programfiles(x86) içinde kuruluysa 64 bit değildir, öncelikle buna dikkat edin. Benim verdiğimi kurup C:/ProgramFiles/Xiaomi içinden çalıştırın.. Ayrıca yükleme işini fastboot mod değil download modda yapacaksınız. adb üzerinden adb reboot edl komutu ile download moda geçer telefon (9008 port açılacak).

Hocam saatlerdir uğraşıyorum bir sonuç elde edemedim.Sphinx romu yükledim diag modu açtım ama diag sürücüler yüklenmiyor.

Oyla:
Üst Alt