- Adım
- HaKaN
- Cihazım
- RedmiNote10Pro
- Meslek
- Ar-Ge Uzmanı
- Konular
- 31
Redmi Note 3 pro için diag modu nasıl açıyoruz?
Rica ederimteşekkürler numpad koduyla yazmak istediğimde (*#*#717717#*#*) diag mode açılmıyor.
Hocam aynı hesapla 1 ay içerisinde yalnızca bir cihaz unlock edilebilir.Hocam şöyle bir döngü içerisindeyim.Kardeşime ait redmi note 3 pro için benim hesabımla unlock yaptım.Şuan kendi kullandığım farklı bir redmi note 3 pro için aynı hesapla unlock yapmaya çalıştığımda mi unlock programında hata alıyorum.Yani aynı hesapla faklı cihazlar unlock edilemiyor.Unlock olmadığı için root layamıyorum.Root olmadığı için diag mode açılmıyor.Diag mode açılmadığı için imei repair çalışmıyor.
Hocam aynı hesapla 1 ay içerisinde yalnızca bir cihaz unlock edilebilir.Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedirbu adresteki rootlu romu indirip telefona download modda MiFlash ile yükleyin. Onunla işlemleri yapabilirsiniz. Aman diyeyim 64 bit MiFlash kullanın yoksa telefon brick olur. 64 bit ile yaparsanız sorun olmaz. Buyrun burdan indirin onu da.Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
Kolay gelsin.
MiFlash ın üst kısmında 64 bit yazmıyorsa ve c:/programfiles(x86) içinde kuruluysa 64 bit değildir, öncelikle buna dikkat edin. Benim verdiğimi kurup C:/ProgramFiles/Xiaomi içinden çalıştırın.. Ayrıca yükleme işini fastboot mod değil download modda yapacaksınız. adb üzerinden adb reboot edl komutu ile download moda geçer telefon (9008 port açılacak).Teşekkürler.Tüm işlemleri (MiFlash,vs) 64bit PC de yapıyorum.Linkte verdiğiniz sphinx ROM ise bende var.Mi Flash ile flaşlamaya çalıştığımda ''cihazınız kilitli '' uyarısı alıyorum.
MiFlash ın üst kısmında 64 bit yazmıyorsa ve c:/programfiles(x86) içinde kuruluysa 64 bit değildir, öncelikle buna dikkat edin. Benim verdiğimi kurup C:/ProgramFiles/Xiaomi içinden çalıştırın.. Ayrıca yükleme işini fastboot mod değil download modda yapacaksınız. adb üzerinden adb reboot edl komutu ile download moda geçer telefon (9008 port açılacak).
Cihaz mtk model mi?Hocam saatlerdir uğraşıyorum bir sonuç elde edemedim.Sphinx romu yükledim diag modu açtım ama diag sürücüler yüklenmiyor.