Rehber Redmi Note 3 Pro Bootloader Kilidi Açmadan Global Rom Kurma

Zenex

Zirveye Doğru
Onursal Yönetici
Teknisyen
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Baki
Cihazım
OnePlus 7T Pro
Meslek
Öğrenci
Konular
62
Zexen. Yanlış bilmiyorsam bootloader kilidini de açmak için geliştirici sürüm yüklemek gerekiyor. Direkt mesaj gelince açamıyoruz diye biliyorum yüze 50 de couldn't verify hatası veriyor GPS de bulmuyor. Bende redmi note 3 mtk 32gb var bunun bl kilidini açtım Twrp den istediğim romu yüklüyorum.
Buraya biliyorsanız atabilirseniz çözümünü yarın cihaz elime ulaşacak. Evde internet yok. Telefondan Hotspot ile bağlanıyorum. Bilgiyi alıp bilgisayara kaybedeceğim not olarak.
Zexen ve Hakan hocam teşekkürler bilgilendirmeniz için. İyi forumlar
Hocam mesaj biraz karışık olmuş tam olarak sorun ne belirtir misiniz?

ercansenal

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
ercan
Cihazım
redmi note 4
Konular
0
Diyorum ki yarın elime ulaşacak inşaallah 32gb pro version. Romu yüklerken olur da brick olursa cihaz. Yazılımla düzeltme yolunu burdan paylaşırsanız gereken dosyaları ve bilgiyi kaydedip bilgisayarıma öyle başlayacağım rom işine. Sadece telefonda İnternetim var wifi imkanım yok.Telefondan hotspot la bağlanıyorum bilgisayardan. Bu sefer anlatabilmişimdir inşallah. Teşekkürler

Zenex

Zirveye Doğru
Onursal Yönetici
Teknisyen
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Baki
Cihazım
OnePlus 7T Pro
Meslek
Öğrenci
Konular
62
Diyorum ki yarın elime ulaşacak inşaallah 32gb pro version. Romu yüklerken olur da brick olursa cihaz. Yazılımla düzeltme yolunu burdan paylaşırsanız gereken dosyaları ve bilgiyi kaydedip bilgisayarıma öyle başlayacağım rom işine. Sadece telefonda İnternetim var wifi imkanım yok.Telefondan hotspot la bağlanıyorum bilgisayardan. Bu sefer anlatabilmişimdir inşallah. Teşekkürler
Burdaki adımları doğru bir şekilde gerçekleştirirseniz cihaz brick olmaz hocam. Bootloaderi kilitli olacağından cihazın malesef yazılımla düzeltemezsiniz brick olursa, testpoint yapmak zorunda kalırsınız.

ercansenal

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
ercan
Cihazım
redmi note 4
Konular
0
Testpoint cihazı açıp yapmak değil mi?
Az çok da biliyorum bu rom root bl işlerini. Cihazın kasasını bile değiştirdim yamuldu düşürdüm.Aliexpressden kasa sipariş ettim parmak izi okuyucu nakil ediliyor kasaya. Onu da yaptık. Ama gözüm korktu beceremem diye. Bilemedim ne yapsam? Başınızı ağrıtıyoruz kusura bakmayın.

Redmi Note 3 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Zenex

Zirveye Doğru
Onursal Yönetici
Teknisyen
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Baki
Cihazım
OnePlus 7T Pro
Meslek
Öğrenci
Konular
62
Testpoint cihazı açıp yapmak değil mi?
Az çok da biliyorum bu rom root bl işlerini. Cihazın kasasını bile değiştirdim yamuldu düşürdüm.Aliexpressden kasa sipariş ettim parmak izi okuyucu nakil ediliyor kasaya. Onu da yaptık. Ama gözüm korktu beceremem diye. Bilemedim ne yapsam? Başınızı ağrıtıyoruz kusura bakmayın.

Evet testpoint cihazı açıp anakart üzerindeki 2 noktayı kısa devre yaptırarak cihazı edl moda almaktır. Gözünüz korkmasın brick olursa ki bu anlatıma uyarsanız olmaz, anakartın 2 noktasını kısa devre yaptırıp romu kuracaksınız. Basit değil mi :)

ercansenal

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
ercan
Cihazım
redmi note 4
Konular
0
Neyse yaparız ya korkmaya gerek yok olsa olsa 930 liram çöpe gider:) videoyu izler yaparız naapalım. O saçma romu kullanmaktansa. Twrp yi yükleyene kadar dert bu xiaomi telefonlar da arkadaş. Bu sene moda oldu bl kilidini kapatmak da. Hugo Barra ayıp etti bu sene.

Zenex

Zirveye Doğru
Onursal Yönetici
Teknisyen
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Baki
Cihazım
OnePlus 7T Pro
Meslek
Öğrenci
Konular
62
Neyse yaparız ya korkmaya gerek yok olsa olsa 930 liram çöpe gider:) videoyu izler yaparız naapalım. O saçma romu kullanmaktansa. Twrp yi yükleyene kadar dert bu xiaomi telefonlar da arkadaş. Bu sene moda oldu bl kilidini kapatmak da. Hugo Barra ayıp etti bu sene.

Ana karta zarar vermediğiniz sürece paranız cebinizde kalır :) Korkmanızı gerektirecek bir şey yok hocam burdaki adımları uygulayın başarıya ulaşırsınız.

ercansenal

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
ercan
Cihazım
redmi note 4
Konular
0
İnşaallah hocam ne diyim. Cihaz elime ulaşsın da. 3 4 defa kontrol edip adımları yapacağım bakalım Rabbime sığınıp :)

HakanCOSKUN

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
HaKaN
Cihazım
RedmiNote10Pro
Meslek
Ar-Ge Uzmanı
Konular
31
İnşaallah hocam ne diyim. Cihaz elime ulaşsın da. 3 4 defa kontrol edip adımları yapacağım bakalım Rabbime sığınıp :)

Hocam korkmanıza gerek yok burada dikkat edilecek hususlar telefonun driver lerını eksiksiz yüklemek,kesinlikle ve kesinlikle 64 bit bir pc kullanmak ve zenex hocamın anlatımlarını eksiksiz adım adım yapmak.Bunlara uyarsanız hiçbir sorun olacağını sanmıyorum.Ayrıca BL kilitli gelecekse TWRP falan yükleyemezsiniz.Son sürüm global romu indirip kurun bakın keyfinize.

ercansenal

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
ercan
Cihazım
redmi note 4
Konular
0
Hocam korkmanıza gerek yok burada dikkat edilecek hususlar telefonun driver lerını eksiksiz yüklemek,kesinlikle ve kesinlikle 64 bit bir pc kullanmak ve zenex hocamın anlatımlarını eksiksiz adım adım yapmak.Bunlara uyarsanız hiçbir sorun olacağını sanmıyorum.Ayrıca BL kilitli gelecekse TWRP falan yükleyemezsiniz.Son sürüm global romu indirip kurun bakın keyfinize.
Teşekkürler hocam. Bu bahsettiğiniz en son global rom un linkini paylaşabilir misiniz acaba?

Üst Alt