- Adım
- Baki
- Cihazım
- OnePlus 7T Pro
- Meslek
- Öğrenci
- Konular
- 62
cevap için tesekkürler cetin hocam.rootlu rom hangisi hocam link var mı?Bende de aynı şekilde işlem tamamlandığı halde Power tuşuna basarak yeniden açmak istediğimde bu durumla karşılaşmıştım. Ertesi güne kadar durdu. Ertesi gün edl kablo ile cihaz yeniden edl moduna geçti ve romu yeniden yükledim. Forumda edl kablo yapımı ile ilgili videolu rehber bulabilirsiniz.
http://forum.miuiturkiye.net/konu/x...fonlar-icin-9008-unbrick-kablosu-yapimi.6224/
Root'lu rom ile imei değişimi yapılabilir.
MI PAD 2 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Ezberimde değil. Forumda olması lazım.cevap için tesekkürler cetin hocam.rootlu rom hangisi hocam link var mı?
Herşeyi konuda anlatıldığı gibi yaparsanız sorun çıkmaz.ben developer sürümünü yükleyeceğim brick olmaz değil mi?
not: bl kilitli açmak için developper gerekli
Öncelikle geçmiş olsun china dev. romda root yetkisi var. İsterseniz global romu twrp kurup rootlayabilirsiniz.Beyler global developer sürümde root yetkisi verme yok sanırım.
China developer sürüme geçiyorum.
Şimdi bilmediğim başka bir işe gırısmeden tekrar China developer kurayım diyorum.Öncelikle geçmiş olsun china dev. romda root yetkisi var. İsterseniz global romu twrp kurup rootlayabilirsiniz.
Redmi Note 3 Snapdragon cihazımdan gönderildi