Soru Redmi note 3 Batarya

Metexodia

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mete
Cihazım
GM5 Plus
Konular
4
Cihaz kullandıkça donanımsal olarak eskiyor ve zamanla daha çok pil tüketmeye başlıyor malesef. --SEFA-- hocamda orjinal batarya vardı galiba forumda konusu da var ona bakabilirsiniz.

Redmi Note 4 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Çok teşekkür ederim hocam
Kendisine ulaşırım birazdan
Birkaç gün önce orjinal batarya sattığını söyleyen bi konu vardı hatta oraya da mesaj atmıştım.Sizde Xiaomi lerin orjinal parça uretmedigini üstüne basa basa soylemenize rağmen orjinal olduğunu İddaa etmişti
Sayenizde orjinal batarya arama derdinden kurtulmuş oldum

Redmi Note 3 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Zenex

Zirveye Doğru
Onursal Yönetici
Teknisyen
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Baki
Cihazım
OnePlus 7T Pro
Meslek
Öğrenci
Konular
62
Çok teşekkür ederim hocam
Kendisine ulaşırım birazdan
Birkaç gün önce orjinal batarya sattığını söyleyen bi konu vardı hatta oraya da mesaj atmıştım.Sizde Xiaomi lerin orjinal parça uretmedigini üstüne basa basa soylemenize rağmen orjinal olduğunu İddaa etmişti
Sayenizde orjinal batarya arama derdinden kurtulmuş oldum

Rica ederim hocam. Note 3 den ümidi kesin bence hocam ne yaparsanız yapın 5.5 saati geçemezsiniz artık. Donanımı eskidi

Metexodia

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mete
Cihazım
GM5 Plus
Konular
4
Rica ederim hocam. Note 3 den ümidi kesin bence hocam ne yaparsanız yapın 5.5 saati geçemezsiniz artık. Donanımı eskidi

Dediğiniz doğru olabilir hocam bunu biraz daha dusunucem
Note 5 in tanıtılmasını bekliyorum uygun olursa kesinlikle geçmeyi düşünüyorum 5 e

ibrahimönder

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
İbrahim
Cihazım
Lg g2
Konular
29
Hocam o yanıltıcı
Batarya kendi içinde çipi var adam pili düşük kapasiteli atıyor cipe 4000 mah yaziyor yazılım çipi okudugundan 4000 mah olarak gösteriyor
USB tester gibi bu aletle gerçek batarya degerinizi gorebilirsin..yüzde yüz şarjda ne kadar mah değeri gösteriyorsa USB tester da pilinizin gerçek değeri odur

Dediğiniz gibi olabilir hocam çünkü suan su gibi gidiyo 3 en fazla 4 saati görüyorum ekran süreside eski bataryada çıkarırken hasar gördü attım usb tester gibi alet yok malesef elimde programla falan öğrenme yolu varmı bunun veya batarya kalibrasyonu gibi bişey yapsak düzene girermi telefonu yaza kadar değiştirmek istemiyorum çünkü ama günü kurtaramıyorum şuan

Metexodia

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mete
Cihazım
GM5 Plus
Konular
4
Dediğiniz gibi olabilir hocam çünkü suan su gibi gidiyo 3 en fazla 4 saati görüyorum ekran süreside eski bataryada çıkarırken hasar gördü attım usb tester gibi alet yok malesef elimde programla falan öğrenme yolu varmı bunun veya batarya kalibrasyonu gibi bişey yapsak düzene girermi telefonu yaza kadar değiştirmek istemiyorum çünkü ama günü kurtaramıyorum şuan
Hocam kararlı olmasıyla alakalı endiselerim olsa da olay Store'dan Accu battery uygulamasını indirin
Program kurulduktan ve verileri izlemeye başladıktan sonra tahmini pil kapasitesi bölümü var ordaki değerden az buçuk bilgi sahibi olabilirsin şuan benim pilim 1957 mah tahmini olarak gorunuyor kapasite olarak :)

ibrahimönder

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
İbrahim
Cihazım
Lg g2
Konular
29
İki farklı programla yaptıgım tesler sonucu 3c batery programı bataryamı 3627 mah çıkardı accu battery programı 3583 çıkardı fakat bu değerler programı kapatıp açma ile değişebiliyo değişen oran 50 en fazla 100 mah oynuyo eğer sonuçlar doğruysa 3500 3600 civarı bi batarya kapasitesine sahibim telefonada dün format attım bugunki değer 4 saat civarı ekran süresi aldırdı suan 6 saat üstü alan kişiler de nadirdir arkadaşların da dedigi gibi galiba cihazlarımız eskimeye başladı bi süre daha kullanıp değişmek gerekecek

Üst Alt