- Adım
- Ali
- Cihazım
- Note 15 Pro+ 5G
- Meslek
- Dış Ticaret
- Konular
- 9
bu cihaz ile ilgili pek konu yok kullanan da az sanırım, bu konu ile kullandığımız romları ve performanslarını paylaşalım ve ideal romu belirleyelim.
bnm kullandığım romlar
1) Eu Rom = Genel olarak iyi fakat takılmalar yaşadım belki ilerleyen sürümlerde düzelir,
2) Rus Romu = gayet güzel akıcı hiç bir sorun ile karşılaşmadım
3) Tr Rom = aynı şekilde rus romu ile yakın şebeke olarak tabii ki tr rom daha iyi rus romu daha akıcı
4) Eea Rom = En sıkıntısız romlardan biri sürekli kullanılacak bir rom
5) Zkos Rom = bu rom da gayet başarılı ama animasyonlar fazla olduğu için arada takılıyor kapatıp kullanılabilir.. araçlar da çince çok harf var .. denetim merkezine ayar koymuşlar çok güzel özelleştirmeler var fakat ben kapadım o ayarı sanırım tekrar açamadım ayar butonu gitti
tavsiyelere açığım sıkılıyorum rom değştirmeden duramıyorum
)
bnm kullandığım romlar
1) Eu Rom = Genel olarak iyi fakat takılmalar yaşadım belki ilerleyen sürümlerde düzelir,
2) Rus Romu = gayet güzel akıcı hiç bir sorun ile karşılaşmadım
3) Tr Rom = aynı şekilde rus romu ile yakın şebeke olarak tabii ki tr rom daha iyi rus romu daha akıcı
4) Eea Rom = En sıkıntısız romlardan biri sürekli kullanılacak bir rom
5) Zkos Rom = bu rom da gayet başarılı ama animasyonlar fazla olduğu için arada takılıyor kapatıp kullanılabilir.. araçlar da çince çok harf var .. denetim merkezine ayar koymuşlar çok güzel özelleştirmeler var fakat ben kapadım o ayarı sanırım tekrar açamadım ayar butonu gitti
tavsiyelere açığım sıkılıyorum rom değştirmeden duramıyorum