Soru Redmi Note 13 Pro Plus Şarj Sorunu

brssrsk91

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
BARIŞ
Cihazım
23090RA98G
Konular
1
Ben de bir şey değişmez diye sıfırlamadım açıkçası. Ekranın fazla pil tükettiği yönünde yorumlar var.

Herkes aynı sorundan şikayetçi hocam maalesef. Batarya hariç memnunum, ondan herhangi bir iade düşünmüyorum hocam. Ama harbiden batarya değerine inanıp almamak lazım.
Telefonunuz hızlı şarj oluyor mu benim cihazım olmuyor

bronks

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Turgay
Cihazım
Redmi Note 13
Konular
0
Ben 2 hafta önce Redmi note 13 Pro plus 5g aldım. Maslesef ekran sürem en fazla beş buçuk saat kadar. Oyun oynamıyorum. Sadece sosyal medya. Orjinal mağazasından aldım ve şarj tüketiminden dolayı servise gönderdim. Ama aynı şekilde geldi. Hızlı tükeniyor şarjı. İade düşuünüyorum.

yakhubx123

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
a
Cihazım
Note 13 Pro+
Konular
19
Ben 2 hafta önce Redmi note 13 Pro plus 5g aldım. Maslesef ekran sürem en fazla beş buçuk saat kadar. Oyun oynamıyorum. Sadece sosyal medya. Orjinal mağazasından aldım ve şarj tüketiminden dolayı servise gönderdim. Ama aynı şekilde geldi. Hızlı tükeniyor şarjı. İade düşuünüyorum.
Bende de aynı şekilde. Ben de hiç oyun oynamam. Ama HyperOSdan kaynaklı olabilir, çünkü MIUI kullanan bir tanıdığımda bu süre 10-12 saat gibi.

Marcolomboss

Angerfist 👊
Yönetici
Destek Ekibi
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Yunus
Cihazım
RedmiNote11Pro
Meslek
Motosiklet Ustası
Konular
19
Bende de aynı şekilde. Ben de hiç oyun oynamam. Ama HyperOSdan kaynaklı olabilir, çünkü MIUI kullanan bir tanıdığımda bu süre 10-12 saat gibi.
Sorun HyperOS'ta cihazda değil bence dediğiniz gibi. Hala stabil hale gelmedi şarj konusunda.

Ugur94uA

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Uğur
Cihazım
Pocophone F1
Konular
2
Benim telefonun şarjı da çok çabuk bitiyor. 1-2 hafta önce saat 8de %100 iken saat 4-5 gibi telefon kapanıyordu. Telefon kullanıyorum ama oyun oynamıyorum. Şimdi eski telefonun şarj aleti ile lafı i şarj yaptım şarj süresi biraz uzadı ama yine hızlı bitiyor. Bunun sebebi fake rom atılması olabilir mi?

ozmen_celik

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
Ozzy
Cihazım
Xiaomi 13 Ultra
Meslek
Software Developer
Konular
7
Ben 2 saat mobile legends atıyotum %20 şarj bile anca yiyor dosyal medyada da en fazla %30 çünkü insta çok yiyor. 25-35 saat şarj süresi alıyorum hint rom hyperOs 1.0.9.0 yüklü. Bence sizin telde sorun olabilir.
Lakin şuda var 22 dk lık turbo şarj edince malesef şarj süresi düşüyor dediğin gibi o yüzden normal hızlı şarj mantığı 45 dk ile şarj et pilin asıl ömrünü orada göreceksin.
Not : direnç işlemide var cihazda üstelik.

Ekli dosyalar

• IMG-20240724-WA0001.jpg
    IMG-20240724-WA0001.jpg
    34,2 KB · Görüntüleme: 28

Ugur94uA

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Uğur
Cihazım
Pocophone F1
Konular
2
Ben 2 saat mobile legends atıyotum %20 şarj bile anca yiyor dosyal medyada da en fazla %30 çünkü insta çok yiyor. 25-35 saat şarj süresi alıyorum hint rom hyperOs 1.0.9.0 yüklü. Bence sizin telde sorun olabilir.
Lakin şuda var 22 dk lık turbo şarj edince malesef şarj süresi düşüyor dediğin gibi o yüzden normal hızlı şarj mantığı 45 dk ile şarj et pilin asıl ömrünü orada göreceksin.
Not : direnç işlemide var cihazda üstelik.
Şarj cihazı orijinal olmayabilir mi?

Ekli dosyalar

• IMG_20240906_152124.jpg
    IMG_20240906_152124.jpg
    3,1 MB · Görüntüleme: 16

hsndkc

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Hasan
Cihazım
Redmi Note8Pro
Konular
5
Aynı sorun bende de mevcut. Telefonumda oyun yüklü değil. Sadece sosyal medya kullanıyorum. Telefon normal kullanımda bile bazen aşırı ısınıyor. 1.0.3.0.UNOMIXM sürümü yüklü. Bu telefondan önce yine TR garantili 13 Pro 5G modelini almıştım. Aynı şikayetlerden ötürü Genpa'ya götürmüştüm. Telefonda pil sorunu çıktı ve garantiden para iadesi aldım. Gidip bir üst model aldım ancak bunda da pek bir fark yok. Pişmanım açıkçası

Üst Alt