- Adım
- gökhan
- Cihazım
- Redmi 13 Pro +
- Meslek
- Serbest
- Konular
- 37
Merhaba hocam cihazınızı iyi günlerde kullanın benim cihaz da CEMerhaba Arkadaşlar,
Yorumların hepsini neredeyse okudum.
Bu cihazı global olarak aldım. 12GB+6GB RAM ve 512GB depolama alanı mevcut. Arkasında CE logosu var. Üzerinde HyperOS olmadan geldi; HyperOS'a güncelledim. Daha sonrasında BL kilidini açmak için Xiaomi Community üzerinden başvurmanız gerekiyor. Eski cihazlarda olduğu gibi geliştirici seçeneklerinden başvurmuyorsunuz. Play Store'dan Xiaomi Community'yi indirin, Mi hesabınız ile giriş yapın, ayarlar kısmından bölgeyi değiştirin, Global'i seçin, evet deyin. Oturumunuz kapanacak, daha sonrasında tekrar Mi hesabınızla oturum açın. "ME" kısmında "Unlock Bootloader" menüsü gelecek. Menüye giriş yapın, sonrasında size bir tarih verecek. Verilen tarihe kadar BL kilidini açabiliyorsunuz. Sonrasında geliştirici seçeneklerinden Mi hesabınızı ekleyeceksiniz; eklemenize izin verecek. "Sistemi yükseltin" veya "Yükseltiliyor" hatasını almayacaksınız. Hesabınız eklenecek, sonrasında Mi Flash Unlock ile başvurunuzu yapın. 72 saat (3 gün) bekleme süresi veriyor, sonrasında BL kilidi açılıyor. Açıldıktan sonra ses kayıt özelliği için ROM yükledim ve root işlemini gerçekleştirdim. Telefon şu an sorunsuz çalışıyor. ROM yükleme ve root işlemi yapma konusunda destek isterseniz konunun altına yazın, anlatırım. Direç işlemi ile IMEI atmak atırmak istemiyorum. MTK işlemci olduğu için yazılımsal bir çözüm olacağını düşünüyorum. Yazılımsal bir çözüm bulursam konu altına yazarım çalışmalarım devam ediyor.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Merhaba hocam cihazınızı iyi günlerde kullanın benim cihaz da CE logolu ve hyperos guncellemesi aldı xioami topululuk yüklü dediğiniz işlemleri yaptım ancak unlock bootloader dedimde hep beni 2 gün sonraya tekrar denemem için tarih veriyor bunun cözümü var mıdır ?