- Adım
- Mevlüt
- Cihazım
- S24 Ultra
- Meslek
- Kombi Tamiri
- Konular
- 72
Ben direk direnç kayıtlı iki tane aldım. 1 haftayı geçti sorun görünmüyor şimdilik.
Cihaz sıkıntılı değil gayet kusursuz özellikle global olan versiyonu12 pro Plus ı alırken acaba 13 pro Plus mı alsam diyordum iyi ki almamışım sıkıntılı cihazmış
Çin e Hindistan rom muydu sizinkide nasıl açıldı acabaçin olanından aldım maalesef fakat bootloader kilidini açana kadar çok uğraştırdı. mi commity den izin alacaksın cihazdan izin alacaksın bilgisayardan izin alacaksın üstüne 15 gün bekletti ama en sonunda kiliti açtım
Nasıl açtınız kilidi acabaBen çin aldım Aralık'ta hatta detaylı buraya bakarsanız kilidi kendim açtım ve hindia romuna geçtim
Bu izinlerden sonra 15 gün mü bekletti, bu 15 gün içerisinde nasıl bir uyarı alıyorsunuz acabaçin olanından aldım maalesef fakat bootloader kilidini açana kadar çok uğraştırdı. mi commity den izin alacaksın cihazdan izin alacaksın bilgisayardan izin alacaksın üstüne 15 gün bekletti ama en sonunda kiliti açtım
topluluk iznini aldım sonra cihazdan izin aldım en son bilgisayardan mi flash ile izin aldığımda 15 gün bekleme süresi verdi ve süre dolunca açtım.Bu izinlerden sonra 15 gün mü bekletti, bu 15 gün içerisinde nasıl bir uyarı alıyorsunuz acabami
orjinal çin rom yüklüydü. bootloader kilidini açtıktan sonra hindistan sürüm yükledim. hatta bütün romları yükledim. en iyisi çin romu fakat türkçe yok. hindistan rom da güzel ama sarj hızlı bitiyo. taiwan sürümü sarj hız ve stabillik olarak en iyisi fakat cin rom kadar özellik yok..Çin e Hindistan rom muydu sizinkide nasıl açıldı acaba
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Nasıl açtınız kilidi acaba
spot global piyasada var mı acaba arkasında ne yazıyor sürüm numarası ne bilgilendirirseniz sevinirim.Cihaz sıkıntılı değil gayet kusursuz özellikle global olan versiyonu
Hatta hyperos ile daha da hızlandı cihaz çin versiyonu nu bilemem ama global gayet kusursuz şimdi dirençde çıktı süreleri bitince yaptıracağım artık direnç