Yardım Redmi Note 13 Pro+ HyperOS güncelleme alır mı ?

tobisto

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
Emre
Cihazım
Redmi Note 3
Konular
20
Yüklü Rom ve Versiyon Numarası
1.0.3.0, UNOINXM
Telefon Modeli
Redmi Note 13 Pro+
Bootloader Kilidi
Kapalı
Telefonuma direnç kaydı yaptırdım, bir sorun yok ama Hyperos yüklemişler, 1.0.3.0-UNOINXM yüklenmiş, Hindistan romu diye buldum internette. Bu cihaz güncelleme alır mı ?

ozmen_celik

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
Ozzy
Cihazım
Xiaomi 13 Ultra
Meslek
Software Developer
Konular
7
Bende de Hindistan romu yüklü, NFC çalışıyor. Note 13 Pro Plus 5G
Teşekkürler.
Gelde işte bu yukarıdaki ve bunun gibilere anlat turmuşlar kulaktan duyma laflarla gidiyorlar.
Peki sizdede e-sim gittimi yoksa duruyormu ?
Birde çift sime mi direnç attırdınız yoksa tek sime mi ?
Bende e-sim gitti ama çiftine de attırdım diyemi yoksa yazılımsal bug mu bilemedim.

Oyla:

bekir4444

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
BEKİR YABAŞ
Cihazım
Redminote13pro+
Konular
0
Telefonuma direnç kaydı yaptırdım, bir sorun yok ama Hyperos yüklemişler, 1.0.3.0-UNOINXM yüklenmiş, Hindistan romu diye buldum internette. Bu cihaz güncelleme alır mı ?
Alır bölgeyi Hindistan yap 1.0.8.0 gelir

Oyla:

yakhubx123

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
a
Cihazım
Note 13 Pro+
Konular
19
Teşekkürler.
Gelde işte bu yukarıdaki ve bunun gibilere anlat turmuşlar kulaktan duyma laflarla gidiyorlar.
Peki sizdede e-sim gittimi yoksa duruyormu ?
Birde çift sime mi direnç attırdınız yoksa tek sime mi ?
Bende e-sim gitti ama çiftine de attırdım diyemi yoksa yazılımsal bug mu bilemedim.
Ben hiç bir işlem yaptırmadım daha telefonda . Bootloader kilidi açılmadığı için kandırma yolu ile fake romdan HypeOS a geçiş yaptım sadece. E-sim beni de meraklandırıyor, fake romda da HyperOSda da e-sim ayarını hiç göremedim. Sizde daha önceden vardı fakat dirençten sonra mı gitti? Yoksa sizde de benim gibi hiç gelmedi mi o ayar?

Oyla:

deepblack

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
HASAN
Cihazım
mi8 SE
Konular
22
Bende deniyorum kandırma yöntemi ile global hyperos tan India geçmeyi ama olmuyor deli etti beni cihaz

Oyla:

ozmen_celik

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
Ozzy
Cihazım
Xiaomi 13 Ultra
Meslek
Software Developer
Konular
7
Ben hiç bir işlem yaptırmadım daha telefonda . Bootloader kilidi açılmadığı için kandırma yolu ile fake romdan HypeOS a geçiş yaptım sadece. E-sim beni de meraklandırıyor, fake romda da HyperOSda da e-sim ayarını hiç göremedim. Sizde daha önceden vardı fakat dirençten sonra mı gitti? Yoksa sizde de benim gibi hiç gelmedi mi o ayar?
Bende fake room varken ( global ) vardı ama şimdi yok direnç atıpta hint rom attılar zaten banada.

Oyla:

ozmen_celik

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
Ozzy
Cihazım
Xiaomi 13 Ultra
Meslek
Software Developer
Konular
7
Bende deniyorum kandırma yöntemi ile global hyperos tan India geçmeyi ama olmuyor deli etti beni cihaz
Üzgünüm ama malesef deneyimlediğim kadarı ile yetkili hedap olmadan olmuyor. Tabi bl kilidi açık değilse ki zaten onuda açamadık. Bu işlemide direnç atarken yada attıktan hemen sonra yapıyorlar.

Oyla:

yakhubx123

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
a
Cihazım
Note 13 Pro+
Konular
19
Şu an üzerindeki rom hangisi ise onun HyperOS sürümünü indir ona geçmeyi dene kandırma ile. muhtemelen geçer. Bazen ayarlarda farklı sürüm gözüke biliyor, Device Info HW uygulamasını indir, oradan bak şu an içindeki sürümün ne olduğuna. Bende mesela ayarlarda Note 13 Pro için olan sürüm ismi gözüküyordu, fakat benim cihaz Note 13 Pro Plus. Uygulamadan orijinal sürüm ismini buldum öyle yaptım
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Bende fake room varken ( global ) vardı ama şimdi yok direnç atıpta hint rom attılar zaten banada.
Hindistan ve Çinde e-sim çalışmıyor diyorlar ne kadar doğru bilmiyorum. Belki bundan kaynaklı ola bilir. Bende de hiç gözükmüyor e-sim, en başından hindistan romundayım.

Oyla:

ozmen_celik

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
Ozzy
Cihazım
Xiaomi 13 Ultra
Meslek
Software Developer
Konular
7
Hımm neden görünmediği şimdi mantıklı çünkü mesela globalde de bölgesel görünüp görünmeme vardı ama bunda hiç görünmüyor.

Şu kandırma olauına gelince eğerki 14.0.7 yüklü ise arkadasın telefonunda ozaman " zaten son sürüm" mantığı gidiyor ve olmuyor ama 14.0.6 yada onunda altı ise olabilir belki bende son dürümdü diye olmamıştı. Çok arastırdım bunu çünkü Bilgi toplamayı bitirirken sürümü pkuyor gibi geldi bana.

Oyla:

deepblack

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
HASAN
Cihazım
mi8 SE
Konular
22
Şu an üzerindeki rom hangisi ise onun HyperOS sürümünü indir ona geçmeyi dene kandırma ile. muhtemelen geçer. Bazen ayarlarda farklı sürüm gözüke biliyor, Device Info HW uygulamasını indir, oradan bak şu an içindeki sürümün ne olduğuna. Bende mesela ayarlarda Note 13 Pro için olan sürüm ismi gözüküyordu, fakat benim cihaz Note 13 Pro Plus. Uygulamadan orijinal sürüm ismini buldum öyle yaptım
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Hindistan ve Çinde e-sim çalışmıyor diyorlar ne kadar doğru bilmiyorum. Belki bundan kaynaklı ola bilir. Bende de hiç gözükmüyor e-sim, en başından hindistan romundayım.
En son paketi indir diyip indiriyorum ve paket secten yükle diyince yüklemeye başlıyor problem yok o konuda lakin kandırma işlemini yapmaya çalışıyorum diğer romu denediğimde olmuyor ne yazikki

Oyla:

ozmen_celik

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
Ozzy
Cihazım
Xiaomi 13 Ultra
Meslek
Software Developer
Konular
7
En son paketi indir diyip indiriyorum ve paket secten yükle diyince yüklemeye başlıyor problem yok o konuda lakin kandırma işlemini yapmaya çalışıyorum diğer romu denediğimde olmuyor ne yazikki
Ben eksik okumuşum hyperos yüklü ise mi comunity app sinde bölgeyi globale alıp unlock denedinmi ? Ama hesabın en az 30 günlük, 4-5 lvl ve 21 gün checkin rozeti almış olman lazım sanırım. Ordan basvurdun diyelim onlar gün saat veriyor ondan sonra telden hesap ekleneye çalışıyorsun geliştirici seçeneklerinden sanırım.
Ama emin değilim bende ypmadım daha artık gerek duymadığım için. Hyperos varsa sende telde yani yüklü ise dene bence.

Oyla:
Üst Alt