Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Evet görüyor. Bahsettiğim cihaza flash bellek, sd kart takabiliyorsun. Flash diske ya da sd karta romu atıyorum, twrp ile yüklüyorum.
Bildiğin üzere minimal ADB and fastboot ile cihaza twrp kurduktan sonra yapıyorum bu işlemleri. Bu twrp mevzusunun tek kötü yanı, her yeni rom attığında twrp uçuyor, Xiaomi nin kendi recovery menüsü geliyor. Yeniden flashlamak gerekiyor. Çözümü; magisk flashlamak diyorlar ama ben uğraşmadım. Çünkü bu romu kolay kolay değiştireceğimi sanmıyorum.
Endonezya romundan şu ana kadar çok memnun kaldım. Kendi telefon ve sms uygulaması süper. Bundan sonra EEA ya da global rom kullanacağımı sanmıyorum. Sadece HyperOS sürümü biraz düşük diğerlerine göre ama ben ara yüz olsun hız olsun hiç bir fark göremedim.
Güncelleme rootla ilgili değil Çin cihazlarında bl kilidi açıksa zaten güncelleme almaz, root telefona kök erişim izni verir bir çok özelleştirme yapabilirsin
2312CRAD3C cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
bu hint romunda nfc olmaması sorunu sanırım sadece 13 pro 5g modeline has ? Çünkü bende plus modeli var ve hint romunda nfc aktif ( çit sim dirençli üstelik ). Gerçi bazı plus kullananlarda yok diyormuş lakin bilemedim direnç attırırken yer profesyonel değil ise acaba zararmı görüyor ?
Bende pro 5g var Hint romda NFC kesinlikle yok global yüklemiştim onda vardı sıkıntısız çalışıyordu, NFC tools yükleyince bu cihaz desteklenmemektedir diyor direk Hint romda
Bende pro 5g var Hint romda NFC kesinlikle yok global yüklemiştim onda vardı sıkıntısız çalışıyordu, NFC tools yükleyince bu cihaz desteklenmemektedir diyor direk Hint romda