Rom Redmi Note 13 Pro 5G – Xiaomi.eu (HyperOS 3) ROM

gknykt

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Gökhan
Cihazım
Redmi Note 13Pr
Konular
5
Bilgisayar üzerinden kurulumu yaptım ancak açılışta twrp ekranına attı. Tekrar hyperos 2 sürümüne geçtim. Sorunun kaynağını bulamadım. Yukleyebilen olursa buradan paylaşırsa sevinirim.

skurtulmus

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Süleyman
Cihazım
Redmi Note 3
Konular
8
burada yazılanlara bakınca bende yüklesem mi yüklemesem mi kararsız kaldım, son versiyondayım sorunsuz bir şekilde ama yenisini de merak ediyorum :)

Sapan-b

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Bahattin
Cihazım
Mi 5
Konular
3
Bilgisayar üzerinden kurulumu yaptım ancak açılışta twrp ekranına attı. Tekrar hyperos 2 sürümüne geçtim. Sorunun kaynağını bulamadım. Yukleyebilen olursa buradan paylaşırsa sevinirim.
twrp ekranında "NV DATA" hatası aldıysan şayet modem flaşlaman olayı çözerdi.

not : hyperos 2 modem dosyasını flaşlamak sıkıntı yaratmıyor. denenmiştir.

skurtulmus

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Süleyman
Cihazım
Redmi Note 3
Konular
8
Benim bildiğim ve kullandığım üzere modem dosyası flaşlamak gerekli değildi hyperos 2 versiyonunda, bu 3 versiyonuna özel bir durum mudur ?

umutphlvnoglu

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Umut
Cihazım
RedmiNote13-5G
Meslek
Siber güvenlik
Konular
28
Önce hyperos 3 romu flashlayın telefon açılmayacak fastboot moda alın herhangi bir hyperos 2 romun recovery.img dosyasını flashlayın örnek olması açısından hindistan romunun hyperos2 son sürüm indirip içinden alabilirsiniz recovery.img dosyasını sonrasında fastboot flash recovery komutuyla flashlarsınız açılır telefon ben o şekilde açtım ben eu kurmadım ama aynı sorunu yaşadım hyperos2 den hyperos3 e güncellediğimde global cihazımı böyle çözdüm ek olarak bu eu romda hindistan yada çin modem flashlamak gerekmez bu direk şebeke alır ama telefonunuzda global yada avrupa romu falan gibi bi rom varsa ve cihazınızın bootloader kilidi açıksa bide çin cihazıysa recovery haricinde bide modem dosyası flashlayın şebeke de gelir ve hyperos3 kullanırsınız bootloader kapalıysa hiçbirisi olmaz zaten iyi forumlar.

Ekli dosyalar

• Screenshot_2026-01-20-12-58-03-995_com.android.settings.jpg
    Screenshot_2026-01-20-12-58-03-995_com.android.settings.jpg
    1,4 MB · Görüntüleme: 9
Son düzenleme:
Üst Alt