Hocam bu konudaki arkadaşın bl kilidi açık o yüzden siz konu açın Tamam teşekkürler
B beyret Üye MIUI Sever Acemi Üye Adım Grck Cihazım Note 13 Pro 5G Yaş 47 Katılım 16 Temmuz 2014 Konular 3 Mesajlar 64 Tepkime puanı 10 Puanları 8 3 Mart 2024 Konu Sahibi Konu Sahibi #31 mhmmd_emn' Alıntı: Hocam bu konudaki arkadaşın bl kilidi açık o yüzden siz konu açın Genişletmek için tıkla ... Tamam teşekkürler
mhmmd_emn' Alıntı: Hocam bu konudaki arkadaşın bl kilidi açık o yüzden siz konu açın Genişletmek için tıkla ... Tamam teşekkürler
B beyret Üye MIUI Sever Acemi Üye Adım Grck Cihazım Note 13 Pro 5G Yaş 47 Katılım 16 Temmuz 2014 Konular 3 Mesajlar 64 Tepkime puanı 10 Puanları 8 4 Mart 2024 Konu Sahibi Konu Sahibi #32 mhmmd_emn' Alıntı: Hocam bu konudaki arkadaşın bl kilidi açık o yüzden siz konu açın Genişletmek için tıkla ... Açtım dediğiniz gibi
mhmmd_emn' Alıntı: Hocam bu konudaki arkadaşın bl kilidi açık o yüzden siz konu açın Genişletmek için tıkla ... Açtım dediğiniz gibi
Cnkryl Yeni Üye Yeni Üye MIUI Sever SMS Onaylı Adım Veysel Can Cihazım Note 8 Pro Yaş 32 Konum Diyarbakır Katılım 5 Kasım 2019 Konular 0 Mesajlar 15 Tepkime puanı 4 Puanları 3 13 Mart 2024 #33 Hocam merhaba cihazın aynından bende de var boatloader açamıyruz siz nasıl aç tınız???