- Adım
- Grck
- Cihazım
- Note 13 Pro 5G
- Konular
- 3
- Konu Sahibi Konu Sahibi
hayır kapatıp açtım hiç bir işaret çıkmadı redmi mi haricinde bide ekranın en altında 3 nokta vardı
hayır kapatıp açtım hiç bir işaret çıkmadı redmi mi haricinde bide ekranın en altında 3 nokta vardı
yukarıda resmi var sanırımMi kilit açmaya girip atarmısınız
evet 5 hesabım var 5 tanesini de hem telefona hem mi açma proğramına bilgisayarda ekledim ama hep resimdeki hatayı gördüm mi 14 sürümünde global beta yazıyor beta dan olabilir miAyarlardan mi kilit açma durumdan hesap ekledin mi oradab eklemen gerekiyor
yukarıda resmi var sanırım
evet 5 hesabım var 5 tanesini de hem telefona hem mi açma proğramına bilgisayarda ekledim ama hep resimdeki hatayı gördüm mi 14 sürümünde global beta yazıyor beta dan olabilir mi
ilk aldığım dada gelişmiş seçenekteki mi hesap ekle açıktıyukarıda resmi var sanırım
evet 5 hesabım var 5 tanesini de hem telefona hem mi açma proğramına bilgisayarda ekledim ama hep resimdeki hatayı gördüm mi 14 sürümünde global beta yazıyor beta dan olabilir mi
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Hocam kilit açık görünüyor yeniden başlatınca kilit işaretinin çıkmadı lazımyukarıda resmi var sanırım
dediğinizdem beri yada 6 kere açtım çıkmıyorHocam kilit açık görünüyor yeniden başlatınca kilit işaretinin çıkmadı lazım
Hocam mi flash ın şu sürümünde deneyin rom yüklemeyi
Mi Flash Tool 20160401 – Xiaomi Tools
çok teşekkürler uzaktan silme engelli filan diyor çevirici ile çevirdiğimde resimde var ben vardiyalı çalışıyorum mesajınıza geç cevap verebilirim bu geceye gitçem yatmalıyım bilginize teşekkürler aklınıza sağlıkKilit açık görünüyor ama kapalı araştırıyorum hocam gelişmelerden haberdar edicem sizi
BL kapalı ondan hata veriyor büyük ihtimalleçok teşekkürler uzaktan silme engelli filan diyor çevirici ile çevirdiğimde resimde var