cihazı fastboot modda pc ye bağlayın.
çin romundaki NONHLOS.bin dosyasını minimal adb klasörüne atın ve şu komutu yazın.
fastboot flash modem NONHLOS.bin
tamda alıntı yaptığınız mesaj zaten bunu anlatıyorselamlar...Benzer bir problemde bende var..Yurtdışı Redmi Note 13 Pro 5G cihazım var.Android 13 tabanlı V14.0.8.0 TNRMIXM sürümünden ,bootloader kilidi açık olduğu için HyperOS 1.0.6.0 UNRMIXM sürümüne geçirdim.Ancak şebeke çekmiyor.
Bazıları ÇİN yada Hindistan ROMlarındaki modem dosyasını flash lemeyi söyledi ama nasıl yapılır bilmiyorum?Rica etsem beni varsa detaylı bir konu başlığına yönlendirebilir misiniz? Yada siz anlatabilir misiniz?
Elbette ,ama burada Çin ROMu denmiş geçilmiş sadece .Redmi Note 13 Pro 5G telefonum Android 14 tabanlı oldu ama mifirm.net sayfasında V816.0.1.0 UNRCXM var ,mesela bunun modem dosyası mı?Yada Android 13 tabanlı ROM ların modem dosyaları olur mu?Aslında detay derken bunu sormak istemiştim.tamda alıntı yaptığınız mesaj zaten bunu anlatıyor
Bu konuda bir arkadaşa detaylıca anlattım bakabilirsiniz.selamlar...Benzer bir problemde bende var..Yurtdışı Redmi Note 13 Pro 5G cihazım var.Android 13 tabanlı V14.0.8.0 TNRMIXM sürümünden ,bootloader kilidi açık olduğu için HyperOS 1.0.6.0 UNRMIXM sürümüne geçirdim.Ancak şebeke çekmiyor.
Bazıları ÇİN yada Hindistan ROMlarındaki modem dosyasını flash lemeyi söyledi ama nasıl yapılır bilmiyorum?Rica etsem beni varsa detaylı bir konu başlığına yönlendirebilir misiniz? Yada siz anlatabilir misiniz?
bu dosyayı nasıl yaptın kardeşim ben bir türlü yapamadım anlatır mısın?Böyle bir dosya oluştu, bunun içine mi atayım? İçinde bunlar var.Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.
platform tools diye aratın çıkar ya da minimal adb and fastboot kurun pc yebu dosyayı nasıl yaptın kardeşim ben bir türlü yapamadım anlatır mısın?
eyvallah sagol ustat yaptım ama çin modemi flasladım, daha once de hyper os kurmuştum ses oynatmada kesintiler oluyordu. şimdi daha ust surum hyperos kurdum yine aynı ses promlemi varplatform tools diye aratın çıkar ya da minimal adb and fastboot kurun pc ye