Size saygıda kusur etmek kimin haddine olabilirki...zaten ben de buna artık 100 de 100 eminim...
TWRP ile güncellemenin zahmet ve riskten başka bir artısı olmaz xiaomi cihazlarda. demeniz saçmalığına hiç bir Yöneticinin ve başka forum kullanıcısınızın hiç bir itirazı olmamasından çok açık belli, sonradan olayı hafifletmeye çalıştınız ama söz uçar, yazı baki kalır.. Başka da diyeceğim hiç bir şey yok...İyi geceler ve iyi forumlar
hocam ben hiç bir şeyi hafifletmeye çalışmadım. İnsan beşer şaşar ama ifademi şimdi yine gözden geçirdim yine söylediklerimin arkasındayım ifademi alta yeniden alıntı yapıyorum. Siz ve diğer kullanıcıların eleştirisine açıktır buyrun hep beraber irdeleyelim.
twrp ile güncellemenin zahmet ve riskten başka bir artısı olmaz xiaomi cihazlarda.
Burada diyor ki hem risk hem zahmet var. Ve bu ifadeler bana göre doğrudur. Doğruluğunu teyit etmek içinde forumda açılmış nice twrp kurarken brick olmuş cihaz konuları mevcut. Twrp kurarken cihazı brick etmek risk ve zahmet değil de nedir? otomatik tıklayıp yüklemek varken ihtiyaç olmadıkça neden twrp vs. gereksiz yere kurup kendime zahmet çıkarayım ki? buyrun yorumlayın. Sizin engin tecrübelerinizden faydalanalım.
Bunu da geçtim ifadem bir saygısızlık ya da kişiyi hedef alır/hedef gösterir bir ifade bile içermemektedir. Madem bu şekilde yorum yaptınız eleştiriye de açık olmanız gerekir bende sizi eleştireyim.
Bootloader aç, twrp kur, custom rom yükle bunlar sizin zamanlarınızda kaldı sayın hocam. Artık bu işler eskisi gibi kolay değil. Forumda sayısız bootloader kilidini açamıyorum konuları neden mevcut? Bence benim ifademi eleştirmek yerine kendi bilgilerinizi tazeleyin. Çok geriden geliyorsunuz gibi geliyor. Dünya ve xiaomi camiası çok hızlı değişiyor. Geçmişte yaptım oldu. Şuanda da olacaktır mantığı ile yürümüyor bu işler. Saygılarımla..