Yardım Redmi Note 13 Pro 5G Hypreos 2.0 Güncelleme Almıyor

mbsyn

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Mahmud Enes
Cihazım
13 Pro 5G
Konular
1
Telefonu alalı 1 ay oldu ve güncelleme yapmak istiyorum.Mi hesabı oluşturdum. Konum değiştirdim ve hâlen olmadı.Bu sorunun sebebi nedir

H.kadioglu

Xiaomi_Satış_Teknik
Teknisyen
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Ayın En Aktif Üyesi
Adım
Hasan
Cihazım
Mi9t Pro
Konular
10
Çin model note 13 pro 5g ler güncelleme kapatılmış fake rom tabir edilen romla geldiği için güncelleme yapılmıyor zaten.

mbsyn

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Mahmud Enes
Cihazım
13 Pro 5G
Konular
1
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Peki nasıl yapılır

H.kadioglu

Xiaomi_Satış_Teknik
Teknisyen
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Ayın En Aktif Üyesi
Adım
Hasan
Cihazım
Mi9t Pro
Konular
10
Güncelleme yapacak hale getirmenin maliyeti yüksek değmez bu cihaz için. Cihazı değiştirmek daha mantıklı

Semihh37.a

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Semih
Cihazım
Redmi Not 13p5g
Konular
0
Reis Güncelleme Nasıl Yapıcaz Peki?

H.kadioglu

Xiaomi_Satış_Teknik
Teknisyen
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Ayın En Aktif Üyesi
Adım
Hasan
Cihazım
Mi9t Pro
Konular
10
Reis Güncelleme Nasıl Yapıcaz Peki?
yapamayacaksın. gittiği yere kadar kullanacaksın sonra satacaksın. Güncelleme önemliyse satıp değiştireceksin. Bu cihazı güncelleme yapar hale getirmenin maliyeti cihazdan pahalı.

Skorpi

Süper Üye
Onursal Yönetici
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Cumhur
Cihazım
Mi 11T Pro
Konular
295
yapamayacaksın. gittiği yere kadar kullanacaksın sonra satacaksın. Güncelleme önemliyse satıp değiştireceksin. Bu cihazı güncelleme yapar hale getirmenin maliyeti cihazdan pahalı.
Ben forumun Reisiyim, senli benli konuşurum, kimse bana uyarıda da bulunamaz, hatta yönetimden ayrılmış olan birisi hiç

H.kadioglu

Xiaomi_Satış_Teknik
Teknisyen
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Ayın En Aktif Üyesi
Adım
Hasan
Cihazım
Mi9t Pro
Konular
10
Ben forumun Reisiyim, senli benli konuşurum, kimse bana uyarıda da bulunamaz, hatta yönetimden ayrılmış olan birisi hiç
Eyvallah reisim. Burada tek ve gerçek Reis sizsiniz. Bize saygıda kusur edilebilir sıkıntı yok ama size yaptırmayız. <3<3

Skorpi

Süper Üye
Onursal Yönetici
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Cumhur
Cihazım
Mi 11T Pro
Konular
295
Eyvallah reisim. Burada tek ve gerçek Reis sizsiniz. Bize saygıda kusur edilebilir sıkıntı yok ama size yaptırmayız. <3<3
Size saygıda kusur etmek kimin haddine olabilirki...zaten ben de buna artık 100 de 100 eminim...TWRP ile güncellemenin zahmet ve riskten başka bir artısı olmaz xiaomi cihazlarda. demeniz saçmalığına hiç bir Yöneticinin ve başka forum kullanıcısınızın hiç bir itirazı olmamasından çok açık belli, sonradan olayı hafifletmeye çalıştınız ama söz uçar, yazı baki kalır.. Başka da diyeceğim hiç bir şey yok...İyi geceler ve iyi forumlar

H.kadioglu

Xiaomi_Satış_Teknik
Teknisyen
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Ayın En Aktif Üyesi
Adım
Hasan
Cihazım
Mi9t Pro
Konular
10
Size saygıda kusur etmek kimin haddine olabilirki...zaten ben de buna artık 100 de 100 eminim...TWRP ile güncellemenin zahmet ve riskten başka bir artısı olmaz xiaomi cihazlarda. demeniz saçmalığına hiç bir Yöneticinin ve başka forum kullanıcısınızın hiç bir itirazı olmamasından çok açık belli, sonradan olayı hafifletmeye çalıştınız ama söz uçar, yazı baki kalır.. Başka da diyeceğim hiç bir şey yok...İyi geceler ve iyi forumlar
hocam ben hiç bir şeyi hafifletmeye çalışmadım. İnsan beşer şaşar ama ifademi şimdi yine gözden geçirdim yine söylediklerimin arkasındayım ifademi alta yeniden alıntı yapıyorum. Siz ve diğer kullanıcıların eleştirisine açıktır buyrun hep beraber irdeleyelim.

twrp ile güncellemenin zahmet ve riskten başka bir artısı olmaz xiaomi cihazlarda.

Burada diyor ki hem risk hem zahmet var. Ve bu ifadeler bana göre doğrudur. Doğruluğunu teyit etmek içinde forumda açılmış nice twrp kurarken brick olmuş cihaz konuları mevcut. Twrp kurarken cihazı brick etmek risk ve zahmet değil de nedir? otomatik tıklayıp yüklemek varken ihtiyaç olmadıkça neden twrp vs. gereksiz yere kurup kendime zahmet çıkarayım ki? buyrun yorumlayın. Sizin engin tecrübelerinizden faydalanalım.
Bunu da geçtim ifadem bir saygısızlık ya da kişiyi hedef alır/hedef gösterir bir ifade bile içermemektedir. Madem bu şekilde yorum yaptınız eleştiriye de açık olmanız gerekir bende sizi eleştireyim.
Bootloader aç, twrp kur, custom rom yükle bunlar sizin zamanlarınızda kaldı sayın hocam. Artık bu işler eskisi gibi kolay değil. Forumda sayısız bootloader kilidini açamıyorum konuları neden mevcut? Bence benim ifademi eleştirmek yerine kendi bilgilerinizi tazeleyin. Çok geriden geliyorsunuz gibi geliyor. Dünya ve xiaomi camiası çok hızlı değişiyor. Geçmişte yaptım oldu. Şuanda da olacaktır mantığı ile yürümüyor bu işler. Saygılarımla..

Üst Alt