- Konular
- 0
tahmini ücreti nedir acaba , dft pro ile yapılabilseydi güzel olurduserver dan ücretli unlock yapılacak
tahmini ücreti nedir acaba , dft pro ile yapılabilseydi güzel olurduserver dan ücretli unlock yapılacak
özel mesaj gönderdim.tahmini ücreti nedir acaba , dft pro ile yapılabilseydi güzel olurdu
Bana da dönüş yapar mısınız. cihaz note 13 pro 5g çin fake rom yüklü bl kilidi açmak için basvuru yapılamıyor.özel mesaj gönderdim.
bl kilidini nasıl acabildiniz hocamAynı sorundan bende muzdariptim çözümü kendi yontemlerimle buldum bl kilidini açtım manuel güncelleme yükleyerek hyper OS a kadar guncelleyeceksin sonrasind abl kilidini mi community uygulamasıyla açacaksın
İşte ilk aşamada bl kilidini nasıl açtınız mühim olan o... Orası normal yöntemle gecilmedigi için devamı gelmiyor. O kisimi nasıl açtınız anlatırsanız pekçok kişinin sorununa çözüm olacaktır.Aynı sorundan bende muzdariptim çözümü kendi yontemlerimle buldum bl kilidini açtım manuel güncelleme yükleyerek hyper OS a kadar guncelleyeceksin sonrasind abl kilidini mi community uygulamasıyla açacaksın
REDMİ NOTE 13 PRO PLUS için kilit açma ücreti nedir banada yazamısınızÖzel msj gönderdim
Merhaba aynı sorun bende de var maalesef. Siz çözüm bulabildiniz mi. Ekstra olarak benim cihazda ses video donması mevcut. AşamadimRedmi Note 13 Pro 5G MIUI 14.0.6 (TNRMIXN) Global sürümünü kullanıyorum. Cihazı yurtdışı aldım. (Çin cihazı) Sanırım cihazdaki fake rom sonu M değil N ile bittiği için. (Araştırdığımda öyle bir bilgiye rastladım.) Onun için sonu M ile biten MIUI 14.0.6 (TNRMIXM) Global sürümünü yüklemek istiyorum fakat Mi kilidini açmaya çalışırken "The system is being upgraded. Please try again later." hatası alıyorum. Birkaç sitede okuduğumda Mi hesabının oturumunu açıp kapatarak çözenler olmuş. Bende işe yaramadı. Çözümünü bilen biri yardımcı olursa sevinirim.
Daha bulamadım hocam Mi Community üzerinden deneyeceğim. Olursa dönüş yaparım.Merhaba aynı sorun bende de var maalesef. Siz çözüm bulabildiniz mi. Ekstra olarak benim cihazda ses video donması mevcut. Aşamadim
Tam teşekkür ederimDaha bulamadım hocam Mi Community üzerinden deneyeceğim. Olursa dönüş yaparım.
Hocam cihaz Redmi Note 13 Pro 5G - Direnç'limerhaba evet server üzerinden açılıyor biz yapıyoruz uzak bağlantı ile
Güncellemeyi nasıl yaptınızAynı sorundan bende muzdariptim çözümü kendi yontemlerimle buldum bl kilidini açtım manuel güncelleme yükleyerek hyper OS a kadar guncelleyeceksin sonrasind abl kilidini mi community uygulamasıyla açacaksın