Hocam o zaman bl kilidi açık olsa bile hyperos güncellemesi gelir mi bana IMEI atılmadıGüncelleme alıyor, reapir konuşun da ise Redmi Note 12 serisinde yapanlar oldu büyük ihtimalle 12 Pro 5g ruby için de geçerlidir diye düşünüyorum
Güncelleme alıyor, reapir konuşun da ise Redmi Note 12 serisinde yapanlar oldu büyük ihtimalle 12 Pro 5g ruby için de geçerlidir diye düşünüyorum
Hayır almaz bl kilidi açık cihazlar hyperos ota üzerinden gelmicekHocam o zaman bl kilidi açık olsa bile hyperos güncellemesi gelir mi bana IMEI atılmadı
Telefonu trendyoldan 3 ay önce almıştım global 2 yıllık garantisi var. HyperOS güncellemesinin gelmesini bekliyordum hâla bana gelmedi, kendi başıma yapabilir miyim güncellemeyi veya bekliyim miMerhaba sayın forum üyeleri Redmi Note 12 Pro/Pro+ 5G (Ruby) modelleri için EEA ve Global Mi pilot test sürümü yayınlandı.
Global
Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
EEA
Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
Kolay gelsin iyi forumlar dilerim.
Hocam bl kilidini açıp kendiniz de yapabilirsiniz ama telefon garantiden çıkıcaktır eğer telefonda fake rom yoksa güncelleme gelirTelefonu trendyoldan 3 ay önce almıştım global 2 yıllık garantisi var. HyperOS güncellemesinin gelmesini bekliyordum hâla bana gelmedi, kendi başıma yapabilir miyim güncellemeyi veya bekliyim mi
Hocam bl kilidini açıp kendiniz de yapabilirsiniz ama telefon garantiden çıkıcaktır eğer telefonda fake rom yoksa
( telefonunuzun MIUI sürümünün yanında TMOIDXM gibi yazı yazar eğer sonu XN ile bitiyor ise fake romdur) beklemeniz daha iyi olur
Geçmiş olsun hocam kilidi açıp rom flashlamanız lazımMesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Evet XN ile bitiyor
Hocam ben yapamıyorum, anlayacağın o deneyime sahip değilim. Beni yönlendireceğin veya yapmam gerekeni söyler misin?Geçmiş olsun hocam kilidi açıp rom flashlamanız lazım
Reis benimde hiç bilgim yoktu 1 2 hafta YouTube tan forumlardan araştırdığında belli bir seviyeye geliyosun zaten. Çok zor değil aslında biraz zaman ayırman lazımHocam ben yapamıyorum, anlayacağın o deneyime sahip değilim. Beni yönlendireceğin veya yapmam gerekeni söyler misin?
TeşekkürlerReis benimde hiç bilgim yoktu 1 2 hafta YouTube tan forumlardan araştırdığında belli bir seviyeye geliyosun zaten. Çok zor değil aslında biraz zaman ayırman lazım