hocam soruyu yanlış sormuşum yeni farkettim bootloader kilidi açık hyperos güncellemesi alır mı diyecektim, birde hyperos yüklü cihazlarda şuan için imei işlemi yapılmıyor diye biliyorum doğru mu?Güncelleme alıyor, IMEI tamir işlemi yapılıyor.
bootloader açıkken gelmedi bana hyper os bootladerı kapatıp telefonu kurarken direk güncelleme bildirimi geldi.hocam soruyu yanlış sormuşum yeni farkettim bootloader kilidi açık hyperos güncellemesi alır mı diyecektim, birde hyperos yüklü cihazlarda şuan için imei işlemi yapılmıyor diye biliyorum doğru mu?
muzaffer000:hocam soruyu yanlış sormuşum yeni farkettim bootloader kilidi açık hyperos güncellemesi alır mı diyecektim, birde hyperos yüklü cihazlarda şuan için imei işlemi yapılmıyor diye biliyorum doğru mu?
Güncelleme alıyor, reapir konuşun da ise Redmi Note 12 serisinde yapanlar oldu büyük ihtimalle 12 Pro 5g ruby için de geçerlidir diye düşünüyorumhocam soruyu yanlış sormuşum yeni farkettim bootloader kilidi açık hyperos güncellemesi alır mı diyecektim, birde hyperos yüklü cihazlarda şuan için imei işlemi yapılmıyor diye biliyorum doğru mu?
Güncelleme alıyor, reapir konuşun da ise Redmi Note 12 serisinde yapanlar oldu büyük ihtimalle 12 Pro 5g ruby için de geçerlidir diye düşünüyorum
Benim cevabını alamadığım soru var şimdi bl kilidim açık global rom kurmuştum imei attırmadan önce şimdi dirençli imei atıldı cihaza dediğiniz gibi flash ile yüklersem imeiler gider mi cevaplarsanız sevinirimHocam yd cihazlarda bl kapatmak riskli cihaz brick olabiliyor (özellikle bu cihazda çin cihazına global rom yükleyip bl kapattığınızda cihaz brick oluyor). Bl açık olduğundan hyperos gelmese bile mi flash ile fastboot olarak yüklersiniz güncelleme konusunda sıkıntı olmaz
Flash ile yüklemeye gerek yok güncelleme paketi seçerekte yükleyebilirsiniz manuel olarak.Benim cevabını alamadığım soru var şimdi bl kilidim açık global rom kurmuştum imei attırmadan önce şimdi dirençli imei atıldı cihaza dediğiniz gibi flash ile yüklersem imeiler gider mi cevaplarsanız sevinirim
Teşekkür ederim efendim bl kilidi açık diye main menuye falan atmaz demiFlash ile yüklemeye gerek yok güncelleme paketi seçerekte yükleyebilirsiniz manuel olarak.
IMEI tamir işlemi direnç ile olduğu için bir sorun çıkmayacaktır.
Rica ederim ne demekTeşekkür ederim efendim bl kilidi açık diye main menuye falan atmaz demi
Tamamdır efendim çok teşekkür ederim yenidenRica ederim ne demek
Cihaz dirençli atmaz diye düşünüyorum