HyperOS Redmi Note 12 Pro/Plus (ruby) HyperOS

karya48

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
Adım
Murat
Cihazım
S24 Ultra
Konular
3
Mart 2.çeyrek gibi çıkar diye düşünüyorum çıktığı an paylaşımı sağlanacaktır.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Endonezya ve Taiwan romları candır, HyperOS olarak yayınlanmasını dört gözle bekleyen bir çok kişi var. Pek fark yaşanmasa da MIUI 15 denilse de kullanıcılar çok meraklı bir şekilde bekliyor 😊

Neden candır?

karya48

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
Adım
Murat
Cihazım
S24 Ultra
Konular
3
diğer romlara göre daha uzun ekran süresi ve gereksiz uygulamalar yok xioaminin kendi telefon ve sms uygulamaları vs.

Gereksiz uygulama bu romlarda da var tek fark miui arama ve mesajlaşma uygulaması var 😉

Pil kullanıcıdan kullanıcıya değişir...

Security Developer

ᴍɪᴜɪ ᴍᴇᴍᴏʀʏ
Yönetici
Destek Ekibi
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Đ₳Ɽ₭ ₩ØⱤⱠĐ
Cihazım
Xiaomi, Huawei
Meslek
Whatever
Konular
27
O zaman miui arama ve mesajlaşma içinde geçerli 😉😀
Neden böyle bir sürekli romları yadırgıyorsunuz kullanıcıdan kullanıcıya değişen bir durum değil ki konu global EEA arasın da dahi pil tüketimin de çok fark olmasa da dahi farklılıklar mevcut Globale göre daha az tüketiyor, buna sadece pil açısından değil stabilize ve ısınma, uygulama çokluğu gibi konular da ele alınabilir, herkesin ön görüşü vardır kendine göre biz de bu sebeplerden dolayı Eu, Endonezya, Taiwan Çin romlarını çok severiz ki bunun en büyük sebeplerinden birisi Google arama mesajlaşma uygulamasının saçma olmasıdır.

Uygulama deyip geçmiyoruz sim isimlerini vs. Ayıracak kadar saçma çalışan bir uygulamadır Google'ın arama mesajlaşma uygulaması.
İyi forumlar dilerim

Metin95

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
Metin
Cihazım
note12 pro 5g
Konular
2
herkese merhaba
redmi note 12pro 5g hyperos 'a geçmek istiyorum eu custom romu mu tavsiye edersiniz global romumu tavsiye edersiniz özellikle pil konusunda aralarında fark var mıdır?

karya48

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
Adım
Murat
Cihazım
S24 Ultra
Konular
3
herkese merhaba
redmi note 12pro 5g hyperos 'a geçmek istiyorum eu custom romu mu tavsiye edersiniz global romumu tavsiye edersiniz özellikle pil konusunda aralarında fark var mıdır?

Daha önce de yazdım sıze custom eu rom yükleyin, pil konusu göreceli çünkü herkesin kullanım alışkanlıkları farklı, birisinde 7 saat ekran süresi alıyorum deyince sizde aynı süreyi alacaksınız diye bir durum yok....

Metin95

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
Metin
Cihazım
note12 pro 5g
Konular
2
Daha önce de yazdım sıze custom eu rom yükleyin, pil konusu göreceli çünkü herkesin kullanım alışkanlıkları farklı, birisinde 7 saat ekran süresi alıyorum deyince sizde aynı süreyi alacaksınız diye bir durum yok....
Anladım hocam teşekkürler

Üst Alt