Soru Redmi Note 12 Pro Plus Custom ROM atınca Dirençli IMEI silinir mi?

ardwnn

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Arda
Cihazım
12 Pro+ Yibo E.
Konular
2
custom rom ben şahsen tavsiye etmem. varsa eu rom kurun ama custom kurmayın. çünkü illaki bir hata oluyor ve aylar sonra belki farkediyorsun. sonra onca veriyi silip mecburen stock roma dönüyorsun. ızdırap. eu varsa kurun yoksa o cihaz için eea avrupa kararlı güzeldi hatta mümkünse miui 14 kurun bl açıksa.
Haklısınız ama root atacağım için hata çıksada yedek alması pek sıkıntı olmuyor benim için, zaten bir çok verim ise cloudda CrDroidi kurduğum zaman ise daha stabil ve verimli çalışıyordu ayrıca MIUI'yı pek fazla kişiselleştiremiyoruz o yüzden AOSP tercih ediyorum.

ardwnn

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Arda
Cihazım
12 Pro+ Yibo E.
Konular
2
Ek olarak bir şey sormak istiyorum şu an bulunduğum sürümden (TMOMIXM A12) Custom ROM'un boot.img dosyasını flashlayıp, recoveryden ADB Sideload ile kursam sıkıntı yaratır mı ve emin olmak için soruyorum IMEI gider mi tekrar uğraşmak istemiyorum.

Security Developer

ᴍɪᴜɪ ᴍᴇᴍᴏʀʏ
Yönetici
Destek Ekibi
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Đ₳Ɽ₭ ₩ØⱤⱠĐ
Cihazım
Xiaomi, Huawei
Meslek
Whatever
Konular
25
Ek olarak bir şey sormak istiyorum şu an bulunduğum sürümden (TMOMIXM A12) Custom ROM'un boot.img dosyasını flashlayıp, recoveryden ADB Sideload ile kursam sıkıntı yaratır mı ve emin olmak için soruyorum IMEI gider mi tekrar uğraşmak istemiyorum.
İmei Ancak beli başlı programlarla Download+Format yaparsanız silinir bu cihaz da nvram vb. silmediğiniz veya dediğim işlemi yapmadığınız takdir de sorun çıkmaz.

Çünkü cihazınız SD değil, SD olsa gitme ihtimali var diyebilirdim kolay gelsin.

ozcifciyusuff

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Yusuf
Cihazım
Note 12 Pro 5g
Konular
14
o cihazda efs yok nvram var. twrp yoksa orangefox kullan daha iyidir. custom rom yükleme videoları izleyerek kolayca yükleyebilirsiniz. imeim silinir endişeniz olmasın. oldu ki yanlışlıkla nvramları sildiniz ve imeiler silindi. modem meta ile bedava yapabilirsiniz.
Modem meta ile nasıl oluyor ben de yapmam lazım şuan param yok süre doldu yardımcı olur musun

M.OZKN

Destek Ekibi
Yönetici
Destek Ekibi
Premium Üye
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Ayın En Aktif Üyesi
Adım
M
Cihazım
Xiaomi 13 Ultra
Meslek
Yazılım
Konular
523
Modem meta ile nasıl oluyor ben de yapmam lazım şuan param yok süre doldu yardımcı olur musun
IMEI işlemleriyle ilgili anlatımlar forumumuzda yasaktır.
4.2. Mesajlarınızda yasa dışı içeriklerin bulunması, yasa dışı içeriğe sahip sitelere link verilmesi, paylaşılması, telif hakkına tabi içeriklerin eklenmesi yasaktır. (IMEI tamirine ve değişikliğine ilişkin anlatımlar, rehberler ve bilgi paylaşımları

ardwnn

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Arda
Cihazım
12 Pro+ Yibo E.
Konular
2
İmei Ancak beli başlı programlarla Download+Format yaparsanız silinir bu cihaz da nvram vb. silmediğiniz veya dediğim işlemi yapmadığınız takdir de sorun çıkmaz.

Çünkü cihazınız SD değil, SD olsa gitme ihtimali var diyebilirdim kolay gelsin.
CrDroidin recovery dosyasını kuracağım ve ordan wipe işlemi yapacağım sonrasında ise rom kurulumunu. Recovery dosyasını kurmaya çalışırken şöyle bi hata alıyorum: FAILED (remote: 'This partition doesn't exist') çözümü nedir? Bl kilidi açık.

Üst Alt