- Adım
- Wayli
- Cihazım
- Mi9T
- Konular
- 3
Aşağıdaki linkte süreci anlatmıştım.
12 Pro+'ı ilk aldığımda UP görünüyordu. Hindistan cihazıdır o cihazlarda NFC modülü yok dediler. Açtığım konuda anlattığım üzere GLOBAL rom yükledim. NFC modülü varmış meğer.
Root'lu haliyle bankacılık uygulamalarında temassız ödeme yapabiliyorum.
Akbank Juzdan uygulamasına kartınızı tanımlamanız yeterli. Garanti Bonus Flaş uygulaması da Magisk'i gizlemeden Zygisk ile reddetme listesine ekleyerek bankacılık uygulamalarını kullanma imkanı sağlıyor.
Xiaomi Redmi 12 Pro+ 5G Tecrübelerim ROM ve Root
Merhabalar, Tek bir konuda yeni veya mevcut 12 Pro Plus 5G kullanıcılarına yaşadığım tecrübeleri ve sorunları aktarmaya çalışacağım. Öncelikle UP kodlu Hindistan çıkışlı geldi telefon. Birkaç ay resmi romla kullandım. Geçenlerde NFC için XDA'e açtığım konuya boş yere ROM değişme o cihazda...
forum.miuiturkiye.net
12 Pro+'ı ilk aldığımda UP görünüyordu. Hindistan cihazıdır o cihazlarda NFC modülü yok dediler. Açtığım konuda anlattığım üzere GLOBAL rom yükledim. NFC modülü varmış meğer.
Root'lu haliyle bankacılık uygulamalarında temassız ödeme yapabiliyorum.
Akbank Juzdan uygulamasına kartınızı tanımlamanız yeterli. Garanti Bonus Flaş uygulaması da Magisk'i gizlemeden Zygisk ile reddetme listesine ekleyerek bankacılık uygulamalarını kullanma imkanı sağlıyor.