Hint modellerde nfc olmaz.. bu kural değişmediyse xiaomide nfc gelmeyecektir ama kesin ifade kullanmayalım konudaki mesajları okumadım çünkü deneyenler ne demiş. Global cihaza hint romu atılırsada nfc yazılımsal olarak gider. Çünkü hindistands nfc kullanmak yasak..Note12 pro plus aldım. NFC bende de görünmüyor. Sanırım bu da Hint versiyonu.
Model : 22101316UP
Şimdi buna rom atınca düzelir mi yoksa donanımda mı yok ? Konuyla ilgili 2 farklı görüş var, kesin olarak rom ile halledilmeyecekse hiç boşuna IMEI filan yeniden uğraşmak istemiyorum açıkçası.
Yardımınız için şimdiden teşekkürler
India rom da NFC yok diğer romları yükleyinArkadaşlar merhaba,
Yeni aldığım RN 12 Pro cihazımda NFC ikonu yok ayarlarda da bulamadım. Romla alakalı diye düşünüyorum. Bilgisi olan yorum yapabilir mi?
Teşekkürler.
Model No: 22101316G
Rom: 13.0.6.0 (SMOINXM)
Bootloader Açık
Imei orijinal
telefon hakkında/detaylı bilgi/çekirdek sürümü çokça tıklayınca donanım test ekranı açılıyor, oradan nfc sekmesinde init nfc basınca donanimda varmi yokmu cihaz söyler
Dirençli atildiysa yapmayın sıkıntı yaparHocam bende Xiaomi Redmi 12C aldım. NFC görünmüyor.
Hocam bende Xiaomi Redmi 12C aldım. NFC görünmüyor. Bahsettiğiniz çekirdek sürüm yazılım ile mi alakalı yoksa telefon özelliği mi? Çünkü NFC görünmüyor. Aldığım yer imei attı, ama program ile atılmış. Atılan imei nin silinmesini göze alarak MIUI sürümünü yükseltsem düzelme olabilir mi?
Ayrıca o modelin NFC özelliği yok internetten bakHocam bende Xiaomi Redmi 12C aldım. NFC görünmüyor.
Hocam bende Xiaomi Redmi 12C aldım. NFC görünmüyor. Bahsettiğiniz çekirdek sürüm yazılım ile mi alakalı yoksa telefon özelliği mi? Çünkü NFC görünmüyor. Aldığım yer imei attı, ama program ile atılmış. Atılan imei nin silinmesini göze alarak MIUI sürümünü yükseltsem düzelme olabilir mi?
Bende de 12 Pro var türkiye garantili fakat bende ödeme yapamıyorum. Ziraat bankasından ve cihazdan aktid ettim fakat ödemeyi kabul etmiyor pos cihazları.nfc bende görünüyor, ama ödeme yapamıyorum (