Yardım Redmi Note 12 Pro 5G Şebeke Sorunu!

H.kadioglu

Xiaomi_Satış_Teknik
Teknisyen
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Ayın En Aktif Üyesi
Adım
Hasan
Cihazım
Mi9t Pro
Konular
10
  1. Direnç Test Sonucunu Değerlendirin: Hardware version karşısında yer alan değeri kontrol edin. Eğer değer yeşil renkteyse, telefonunuzun içinde direnç testi yapılmamış demektir. Eğer değer kırmızı veya farklı bir renkteyse, telefonunuzun içinde direnç testi yapılmış olabilir.
bunun hangisi iyi bende de var P1 kırmızı ile yazıyor .
bazan bende de çekim düşüklüğü evde oluyor .
Bazen oluyorsa global olmadığı içindir. Ona yapacak bir şey yok.

AdemBey

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Adem
Cihazım
Ruby & Curtana
Meslek
Muhasebe Yönetici
Konular
46

dermansa

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Dogan
Cihazım
İxomi 12 pro
Konular
0
Merhaba arkadaşlar. Cihaz direnç imeili. Açık alanda çekiyor bir sorun yok. Ama evin içine girince veya diğer cihazların yarım çektiği yerlerde benim cihaz neredeyse sıfır çekiyor ve 4.5G den düşüyor. Bazen H+ bazen hiç çekmiyor. Evde diğer cihazlar yarım/full ve 4.5G çekerken bu cihaz hiç çekmiyor. 4.5G bağlanmıyor. Hat kopuyor sürekli. Telefonla biri aradağında bazen ulaşılamıyor oluyorum bazende çalıyor açıyorum ama sesim gitmiyor. Kısacası şebeke çekimi konusunda sıkıntı yaşıyorum. Aldığım yer ile görüştüğümde "yazılımsal bir sorun hallederiz abi" dedi. Uzaktan pc bağlantısı ile halledecekmiş. PC'ye DFT Pro ve chimera tools yüklememi söyledi. Modem dosyası atacak sanırım araştırdığım kadarıyla. Bu çözüm olur mu? Bu cihazlarda band 20 yok bildiğim kadarıyla. Modem dosyası attığında band 20 mi gelecek ne olacak. Bu konuda yardımcı olabilecek arkadaşlar varsa aydınlatırsa sevinirim.
Beenim 12 pro 5g de sadece 4g cwkiyor 3gde filn sebeke komple godio cwkim dusuk acik alnda sorun yok direcli fake romlu botlader kilitli daha once aldim yere yaptrdim duzelnisti reset atinca yine bozuldu alim yer uzak suan ne yapabilirim Düzeltmenin başka yolu yokmu cozum bulabildinizmi

Üst Alt