- Adım
- Mevlüt
- Cihazım
- Note 12 pro 5g
- Konular
- 2
En güncel sürüm mü
avrupa romu suan zaten kullanıyorum hocam suan V14.0.10.0.TMOEUXM versıyonu yayınlandı guncelleyn arkadasların bahsettıgı orjınal rom degıl bazı gelıstırıcıler tarafından duzenlenmıs romlar o yuzden arkadasa sordumLinkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedirV14.0.06.0.TMOEUXM versiyonu kullanıyorum ay başında güncelleme geldi hatta. Türkçe dil desteğide bulunuyor.
avrupa romu suan zaten kullanıyorum hocam suan V14.0.10.0.TMOEUXM versıyonu yayınlandı guncelleyn arkadasların bahsettıgı orjınal rom degıl bazı gelıstırıcıler tarafından duzenlenmıs romlar o yuzden arkadasa sordum
Sanırım soru bana Miui TN romunda dil desteği mevcut hocam.. Rom için siteyi Buraya bırakmıştım.v2.2 versiyonu cıkmıs hocam halen turkce destegı yok mu bu romun kurmamı tavsıye edermsınız
Merhaba sizin kullandığınız rom T ile başlıyor ama sayfada S ile başlayan da var aralarındaki fark nedir? batarya performansı nasıl sizin kullandığınızın?Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedirV14.0.06.0.TMOEUXM versiyonu kullanıyorum ay başında güncelleme geldi hatta. Türkçe dil desteğide bulunuyor.
T ile başlayan andorid 13 diğeri ise 12 yüklü geliyor zaten. batarya performansı android 13 yükledikten sonra hissedilir iyileşti. bu kullanıcıdan kullanıcıya değişir fakat benim kullanımıma göre stock romla gelen cihaz 1.5 gün giden şarj 2 tam gün yetiyor.Merhaba sizin kullandığınız rom T ile başlıyor ama sayfada S ile başlayan da var aralarındaki fark nedir? batarya performansı nasıl sizin kullandığınızın?
Bende aynı cihazı kullanıyorum NFC için global rom yükledik 120 watt şarj yerine 67 watt şarj almaya başladı ekran sensörü hatalı çalışmaya başladı.Öncelikle iyi günler. Redmi Note 12 Pro+ 5g kullanıyorum, fake rom vardı içinde güncelleme gelmiyordu o yüzden. Android 13 Global ROM kurdum, sonra Android 13 EEA ROM kurdum hiç fark görmedim ikisinde de bazı hatalar var. Sizce hangi ROM kurmalıyım telefona? EU veya Custom ROM istiyorum ama işlemcisinden dolayı yok sanırım (EU paralı galiba). Sonuç olarak önereceğiniz dizgin bir ROM var mı?