Rom Redmi Note 12 Pro+ 5g (Ruby) ROM Önerisi

Ü

Üye silindi 265308

Guest
Öncelikle iyi günler. Redmi Note 12 Pro+ 5g kullanıyorum, fake rom vardı içinde güncelleme gelmiyordu o yüzden. Android 13 Global ROM kurdum, sonra Android 13 EEA ROM kurdum hiç fark görmedim ikisinde de bazı hatalar var. Sizce hangi ROM kurmalıyım telefona? EU veya Custom ROM istiyorum ama işlemcisinden dolayı yok sanırım (EU paralı galiba). Sonuç olarak önereceğiniz dizgin bir ROM var mı?
Hocam MIUI TN Rom var Metin hocamız ve bende kullanmıştım

Rom Türkçe değil ama Türkçe yapmak çok kolay performansi muhteşem
Ayrıca twrp bekleneden kurulabilir

Hybrid rom

leonarda001

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Arda
Cihazım
RedmiNote12Pro+
Konular
7

Hybrid rom
Az önce Android 12 EEA ROM kurdum. Hyperos gelecek diye custom ROM lara geçmekten vazgeçtim

Metin

(:
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Metin Çınar
Cihazım
Redmi Note 8
Konular
131

Hybrid rom
Miui Tn v2.1 sürümünde Türkçe dil desteği mevcut hocam.. Konusunu açtığım v2 olan, miui tn romunu alıp düzenleyen kişi Çince ve İngilizce dışında tüm dil desteğini kesmiş :D şu an v2.1 kullanıyorum.

Ü

Üye silindi 265308

Guest
Miui Tn v2.1 sürümünde Türkçe dil desteği mevcut hocam.. Konusunu açtığım v2 olan, miui tn romunu alıp düzenleyen kişi Çince ve İngilizce dışında tüm dil desteğini kesmiş :D şu an v2.1 kullanıyorum.

Hocam ben sizin attığınız v2 yi kurup more local ile Türkçe yapmıştım Performans ve özelleştirme mükemmeldi.Ucretsiz eu rom :)

leonarda001

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Arda
Cihazım
RedmiNote12Pro+
Konular
7
Az önce Android 12 EEA ROM kurdum. Hyperos gelecek diye custom ROM lara geçmekten vazgeçtim
Aslında çok fazla değil hatta hata bile değil, mesela chrome uygulamasına tıklıyorum birkaç saniyede açılıyor diğer uygulamalar anında açılıyor eskiden chrome da direk açılırdı. Bide kontrol merkezi felan arkaplan bulanıklaşırken hafif grimsi oluyor. Birtane daha vardı dikkatimi çeken onu unuttum onun dışında pil sanki biraz daha fazla tüketiyor gibi.

yalcinyavuzweb

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
yalçın
Cihazım
note 12 pro 5g
Meslek
iş güvenliği uzman
Konular
0
Aslında çok fazla değil hatta hata bile değil, mesela chrome uygulamasına tıklıyorum birkaç saniyede açılıyor diğer uygulamalar anında açılıyor eskiden chrome da direk açılırdı. Bide kontrol merkezi felan arkaplan bulanıklaşırken hafif grimsi oluyor. Birtane daha vardı dikkatimi çeken onu unuttum onun dışında pil sanki biraz daha fazla tüketiyor gibi.
EEA son sürüm rom kullanıyorum, bahsettikleriniz kullanıcadan kullanıcıya değişebilir bence ama pil konusunda tam tersi a12 ye göre a13 tabanlı kullandığım eea rom çok iyi performans gösterdi.

CoderZ

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
CoderZ
Cihazım
note 12 pro 5g
Konular
1
EEA son sürüm rom kullanıyorum, bahsettikleriniz kullanıcadan kullanıcıya değişebilir bence ama pil konusunda tam tersi a12 ye göre a13 tabanlı kullandığım eea rom çok iyi performans gösterdi.
v2.2 versiyonu cıkmıs hocam halen turkce destegı yok mu bu romun kurmamı tavsıye edermsınız

yalcinyavuzweb

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
yalçın
Cihazım
note 12 pro 5g
Meslek
iş güvenliği uzman
Konular
0
v2.2 versiyonu cıkmıs hocam halen turkce destegı yok mu bu romun kurmamı tavsıye edermsınız
V14.0.06.0.TMOEUXM versiyonu kullanıyorum ay başında güncelleme geldi hatta. Türkçe dil desteğide bulunuyor.

Üst Alt