Soru Redmi Note 12 Pro 5G (Ruby) Düzgün Rom İhtiyacı

SynLii

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Zayn
Cihazım
Note 10S
Konular
1
Hocam Endonezya romunda şarj nasıl bendede fake rom yüklü hangisini kuracagima karar veremedim
Hocam ben endonezya kullanıyordum Şarz olarak taiwan daha iyi olabilir fakat bence performans pil vs endonazya benim için yeterli

Metin

(:
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Metin Çınar
Cihazım
Redmi Note 8
Konular
131
12 Pro 5g kendi cihazım bu cihaz için en iyi rom MIUI VN Romdur @Metin Hocamın konusu var forumda
şu an bu sürümü kullanıyorum, gayet memnunum.. Konusunu açtığım rom ile bu farklı. Versiyonları dikkate almayın bu konuda. Konusunu açtığım rom, miui tn romunu alıp düzenleyen başka birine ait. Bu linkte bulunan rom miui tn romunu bizzat yapan kişiye ait.

SynLii

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Zayn
Cihazım
Note 10S
Konular
1
şu an bu sürümü kullanıyorum, gayet memnunum.. Konusunu açtığım rom ile bu farklı. Versiyonları dikkate almayın bu konuda. Konusunu açtığım rom, miui tn romunu alıp düzenleyen başka birine ait. Bu linkte bulunan rom miui tn romunu bizzat yapan kişiye ait.
Hocam bir öğrenemedim gitti mıuıtn yi sürekli mıuı vn diyorum :)

murtican36

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Murat kılıç
Cihazım
Mi max3
Konular
0
Selamlar,

Birçok insan gibi ben bir hata yaparak 12 Pro 5G aldım...
Telefon üzerinde gelen yazılım hem güncelleme almadığı için hem de çok kötü olduğu için değiştirme kararı aldım. Cem Dede'nin açtığı başlıklardan global MIUI sürümünü fastboot aracılığıyla telefonuma kurdum. Fakat sorunlarım var:
Ultra Pil Tasarrufu modu yok,
NFC var ama kesinlikle okumuyor.
Şarj inanılmaz hızlı bitiyor.
İnanılmaz yavaş şarj oluyor 67W şarj aleti olmasına rağmen.
Telefonda akıcılık azaldı.
Üzerinde gelen romu kullanırken 2. sorun hariç hiçbirini yaşamıyordum.
Xiaomi.eu romu arıyor hep gözüm fakat ücretli olduğu belirttiler. Nerede satılıyor kaç para bu bilgilere ulaşamadım.
Telefona kurabileceğim kaliteli rom öneriniz var mı? Varsa aşağıya link olarak bırakabilir misiniz?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Hocam bende 12 pro plus 5g kullanıyorum yani ruby bende hindistan romu vardı NFC yok diye globala çevirdim eu yu merak ettim eu 14.0.10 .0 eu versiyonu yükledim ve çok memnunum NFC çok iyi çalışıyor hiç bir sıkıntı yok mi flash tool da fesboot romu yükleyebilirsiniz

Hocam bende 12 pro plus 5g kullanıyorum yani ruby bende hindistan romu vardı NFC yok diye globala çevirdim eu yu merak ettim eu 14.0.10 .0 eu versiyonu yükledim ve çok memnunum NFC çok iyi çalışıyor hiç bir sıkıntı yok mi flash tool da fesboot romu yükleyebilirsiniz
Bu arada eu romu indirdim yükledim ücret falanda ödemedim gayet rahat yüklendi

Son düzenleme:

Aycl64

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Alper
Cihazım
Note 9 pro
Meslek
Psikolojik Danışma
Konular
6

Bu arada eu romu indirdim yükledim ücret falanda ödemedim gayet rahat yüklendi
Hocam linkini gönderebilir misin

zoradam

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
emre
Cihazım
xiamoi 6
Konular
14
Endonezya ve Tayvan arasında kalıp Endonezya kurmuştum. SMOMIXN'den geçtim. Gayet Memnunum.

NFC okumama sebebi model kodunun 22101316I olması olabilir belki. Aynı telefoncudan birer gün arayla aldığım iki telefondan biri global diğeri hinte çevrilmiş çin cihazı çıktı. bana globale çevrilen (a12) denk geldi, arkadaşa hinte çevrilen (a13) denk geldi, onda nfc çalışmıyor bende çalışıyor.

Not: Cihaz dirençliyse o yüzden NFC okumuyor olabilir.
hocam endo romda arama ve mesaj miui versiyonmu googlemi ayrica twrp yuklemek istiyorum nasil yuklicem yardimci olurmusunuz

Fatihmy8

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Fatih
Cihazım
Note 9s
Konular
18
Selamlar,

Birçok insan gibi ben bir hata yaparak 12 Pro 5G aldım...
Telefon üzerinde gelen yazılım hem güncelleme almadığı için hem de çok kötü olduğu için değiştirme kararı aldım. Cem Dede'nin açtığı başlıklardan global MIUI sürümünü fastboot aracılığıyla telefonuma kurdum. Fakat sorunlarım var:
Ultra Pil Tasarrufu modu yok,
NFC var ama kesinlikle okumuyor.
Şarj inanılmaz hızlı bitiyor.
İnanılmaz yavaş şarj oluyor 67W şarj aleti olmasına rağmen.
Telefonda akıcılık azaldı.
Üzerinde gelen romu kullanırken 2. sorun hariç hiçbirini yaşamıyordum.
Xiaomi.eu romu arıyor hep gözüm fakat ücretli olduğu belirttiler. Nerede satılıyor kaç para bu bilgilere ulaşamadım.
Telefona kurabileceğim kaliteli rom öneriniz var mı? Varsa aşağıya link olarak bırakabilir misiniz?
Miui TN kullanıyorum 1 1.5 aydır telefon hem akıcı herşeyi çalışıyor nfc ile ödeme dahil yapabiliyorum tavsiye ederim

dogansun

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
Doğan
Cihazım
Ruby
Konular
10
hocam endo romda arama ve mesaj miui versiyonmu googlemi ayrica twrp yuklemek istiyorum nasil yuklicem yardimci olurmusunuz
Miui uygulamaları var google değil. Twrp gerekli değil bence çok. Sıkıntı çıkarabiliyor.

omeraraz

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
ömer
Cihazım
Mİ 13 Ultra
Meslek
İşmakina Operatörü
Konular
2
Güzel kardeşim kur globaleu rom bak keyfine NFC hariç tüm sorunların gider bak globaleu xaomi.eu rom deil

Üst Alt