Soru Redmi Note 12 Pro 5G (Ruby) Düzgün Rom İhtiyacı

Aycl64

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Alper
Cihazım
Note 9 pro
Meslek
Psikolojik Danışma
Konular
6
Selamlar,

Birçok insan gibi ben bir hata yaparak 12 Pro 5G aldım...
Telefon üzerinde gelen yazılım hem güncelleme almadığı için hem de çok kötü olduğu için değiştirme kararı aldım. Cem Dede'nin açtığı başlıklardan global MIUI sürümünü fastboot aracılığıyla telefonuma kurdum. Fakat sorunlarım var:
Ultra Pil Tasarrufu modu yok,
NFC var ama kesinlikle okumuyor.
Şarj inanılmaz hızlı bitiyor.
İnanılmaz yavaş şarj oluyor 67W şarj aleti olmasına rağmen.
Telefonda akıcılık azaldı.
Üzerinde gelen romu kullanırken 2. sorun hariç hiçbirini yaşamıyordum.
Xiaomi.eu romu arıyor hep gözüm fakat ücretli olduğu belirttiler. Nerede satılıyor kaç para bu bilgilere ulaşamadım.
Telefona kurabileceğim kaliteli rom öneriniz var mı? Varsa aşağıya link olarak bırakabilir misiniz?

Moderatör tarafında düzenlendi:

Reagle

Destek Ekibi
Yönetici
Destek Ekibi
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Reagle
Cihazım
POCO X4 PRO 5g
Meslek
öğrenci
Konular
26
Hocam paralı olduklarını sanmıyorum ama belki başka bir şeyden bahsediyor olabilirsiniz. Gerçi romu hiç kullanmadım belki romu attıktan sonra kullanabilmek için kayıt falan yapılıyordur.

Ama öyle bişey olsa da olmasa da ben şu linki vereyim. ( Sizin cihazınızın var mı bilmiyorum göz gezdirdim ama bulamadım )

SynLii

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Zayn
Cihazım
Note 10S
Konular
1
Selamlar,

Telefon üzerinde gelen yazılım hem güncelleme almadığı için hem de çok kötü olduğu için değiştirme kararı aldım. Cem Dede'nin açtığı başlıklardan global MIUI sürümünü fastboot aracılığıyla telefonuma kurdum. Fakat sorunlarım var:
Xiaomi.eu romu arıyor hep gözüm fakat ücretli olduğu belirttiler. Nerede satılıyor kaç para bu bilgilere ulaşamadım.
Telefona kurabileceğim kaliteli rom öneriniz var mı? Varsa aşağıya link olarak bırakabilir misiniz?
Hocam paralı olduklarını sanmıyorum ama belki başka bir şeyden bahsediyor olabilirsiniz. Gerçi romu hiç kullanmadım belki romu attıktan sonra kullanabilmek için kayıt falan yapılıyordur.

Ama öyle bişey olsa da olmasa da ben şu linki vereyim. ( Sizin cihazınızın var mı bilmiyorum göz gezdirdim ama bulamadım )

12 Pro 5g kendi cihazım bu cihaz için en iyi rom MIUI VN Romdur Metin Hocamın konusu var forumda
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Selamlar,

ayrıca ultra pil tasarrufu uygulaması yoksa güvenlik uygulamasıda yoktur

un041026

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Uğur
Cihazım
Mi 11 t
Meslek
Asker
Konular
8
Endonezya kurdum bir arkadaşa aşırı memnun android 13 olan versiyonu deneyebilirsiniz

SynLii

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Zayn
Cihazım
Note 10S
Konular
1
Endonezya kurdum bir arkadaşa aşırı memnun android 13 olan versiyonu deneyebilirsiniz
Bende MIUI vndeyim bundan önce Endonezya'da. İdim Endonezya gerçekten mükemmel bir rom

Hayırlı olsun

Barca

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Sinan
Cihazım
13 pro 5g
Meslek
Tekniker
Konular
105
Bence eea kurun

dogansun

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
Adım
Doğan
Cihazım
Ruby
Konular
15
Endonezya ve Tayvan arasında kalıp Endonezya kurmuştum. SMOMIXN'den geçtim. Gayet Memnunum.

NFC okumama sebebi model kodunun 22101316I olması olabilir belki. Aynı telefoncudan birer gün arayla aldığım iki telefondan biri global diğeri hinte çevrilmiş çin cihazı çıktı. bana globale çevrilen (a12) denk geldi, arkadaşa hinte çevrilen (a13) denk geldi, onda nfc çalışmıyor bende çalışıyor.

Not: Cihaz dirençliyse o yüzden NFC okumuyor olabilir.

dogansun

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
Adım
Doğan
Cihazım
Ruby
Konular
15
Evet ama her cihaz için aynı şey geçerli değil hocam
Direnç yapan ustanın el becerisine bağlı nfc meselesi
El becerisi değil sadece, taktığı direncin değerine göre de.

El becerisi değil sadece, taktığı direncin değerine göre de.
eğer 66 kOHM değerinde direnç takılırsa NFC gitmez. Bu Global versiyondaki direnç değeridir. 66 kOHM haricinde bir direnç daha takıyorlardı daha iyi oluyor diye, fakat o zaman da NFC gidiyor. Çünkü cihaz kendini Hindistan cihazı sanmaya başlıyor.

Son düzenleme:

mirxan3169

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Mirxan
Cihazım
note 12 pro 5g
Konular
2
Endonezya ve Tayvan arasında kalıp Endonezya kurmuştum. SMOMIXN'den geçtim. Gayet Memnunum.

NFC okumama sebebi model kodunun 22101316I olması olabilir belki. Aynı telefoncudan birer gün arayla aldığım iki telefondan biri global diğeri hinte çevrilmiş çin cihazı çıktı. bana globale çevrilen (a12) denk geldi, arkadaşa hinte çevrilen (a13) denk geldi, onda nfc çalışmıyor bende çalışıyor.

Not: Cihaz dirençliyse o yüzden NFC okumuyor olabilir.
Hocam Endonezya romunda şarj nasıl bendede fake rom yüklü hangisini kuracagima karar veremedim

Üst Alt