Hocam korkudan ya lütfen kusura bakmayın
Haklısınız vallahiTamam ama 40 sefer de sorulmaz ki
Kayıtlı telefona neden Fake rom yüklerler bilmiyorum.fake rom yüklü kilit açıp fastboot ile resmi rom yüklemeniz lazım
Bende anlam veremedim başta ama sanırım şuan anladım. Çin üreticilerin romlarında türkçe dil olmaz. O bölgeye uygun programlar diller vb olur. Örneğin; google servisleri yarım olur ayarlardan aktif edersiniz sonra google servisleri devreye girer vesaire. Hem global gibi türkçe olsun diye hemde google servisleri ile tam uyumlu çalışsın diye kuruyorlar fake romları. Bir de bazı cihazlarda imei için direnç atılmış gibi gösterebilmek için.Kayıtlı telefona neden Fake rom yüklerler bilmiyorum.
Hocam cihazınıza imei işlemi uygulanmış ve başka cihazın imei atılmış. Tekrardan imei atılması gerekiyor gibi. karya48 veya H.kadioglu daha iyi bilir.Ben 7 Mart'ta Trendyol'dan aldığım telefonun Sim 1 İMEİ için "İMEİ numarası klonlanmıştır, cihaz 30 gün içinde kapatılacaktır, satın aldığınız yere başvurunuz." şeklinde mesaj aldım. Sim 2 için herhangi bir mesaj gelmedi. Ne yapmalıyım? Hardware Version P1 kırmızı renkli.