Soru Redmi Note 12 Pro 5G (ruby) dirençli imei sonrası HyperOS kullanılırmı?

adilkahraman

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Adil
Cihazım
Note 12 Pro 5G
Konular
12
Hocam cihazın çin cihazı olduğunu öğrendim. Ben şimdi buna global versiyon kuramam değil mi? Yüksek ihtimalle o yüzden fake rom var bu cihazda.
Orijinal ime varken ister fastboot ister zip olarak bl kilidi açıldıktan sonra istersen global istersen Endonezya fark etmez istediğin romu yükleyebilirsin, ime gitmez, yedeklerini alıp yap cihaz sıfırlanır

alperenkayahan3

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Alperen
Cihazım
Redmi Note 10 P
Konular
3
Kilit açıksa kurulur ama kilit kapatmayın kurarken....
Tamamdır hocam. Ben şimdi şey düşünüyorum şuan cihaz dursun böyle 82k direnç attırayım sonra HyperOS kurayım diyorum. IMEI gitmez değilmi 82k dirençle sonuçta fastboot ile kurcam romu
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Orijinal ime varken ister fastboot ister zip olarak bl kilidi açıldıktan sonra istersen global istersen Endonezya fark etmez istediğin romu yükleyebilirsin, ime gitmez, yedeklerini alıp yap cihaz sıfırlanır
Zaten o saaten sonra BL kapatmanın mantığı yok cihaz dirençli olacak hem de magisk falan kurup NFC düzeltirim.

karya48

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
Adım
Murat
Cihazım
S24 Ultra
Konular
3
Tamamdır hocam. Ben şimdi şey düşünüyorum şuan cihaz dursun böyle 82k direnç attırayım sonra HyperOS kurayım diyorum. IMEI gitmez değilmi 82k dirençle sonuçta fastboot ile kurcam romu
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Zaten o saaten sonra BL kapatmanın mantığı yok cihaz dirençli olacak hem de magisk falan kurup NFC düzeltirim.
Dünden beri aynı soruyu soruyorsunuz 😀

Direnç için niye bu kadar acele ediyorsunuz? Kilit açın hatlar kapanana kadar kullanın süreler bittiğinde yaptirirsiniz..

alperenkayahan3

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Alperen
Cihazım
Redmi Note 10 P
Konular
3
Dünden beri aynı soruyu soruyorsunuz 😀

Direnç için niye bu kadar acele ediyorsunuz? Kilit açın hatlar kapanana kadar kullanın süreler bittiğinde yaptirirsiniz..
Aa pardon hocam sabahtan beri bunu düşünmekten kafa kalmadı 😃

Şuan cihazın hat durumu nedir bilmiyorum ve babam tutturdu bu hafta attıracağım diye 😃

Şuan fake rom MIUI 14 ile BL kilidi süresini bekliyoruz. Süre dolunca işlem yapılacak. Acelem birazda o yüzden yoksa bana kalırsa ben şimdi BL açıldıktan sonra HyperOS kurayım direnci hat kapanınca attırırdım.

Yardımlarınız için teşekkürler hocam babamın inadına göre cihazı yaptırıcam bakalım 😃

karya48

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
Adım
Murat
Cihazım
S24 Ultra
Konular
3
Aa pardon hocam sabahtan beri bunu düşünmekten kafa kalmadı 😃

Şuan cihazın hat durumu nedir bilmiyorum ve babam tutturdu bu hafta attıracağım diye 😃

Şuan fake rom MIUI 14 ile BL kilidi süresini bekliyoruz. Süre dolunca işlem yapılacak. Acelem birazda o yüzden yoksa bana kalırsa ben şimdi BL açıldıktan sonra HyperOS kurayım direnci hat kapanınca attırırdım.

Yardımlarınız için teşekkürler hocam babamın inadına göre cihazı yaptırıcam bakalım 😃

Yılbaşında süre 0landi, ağustos ayına kadar süre ama tercih sizin pardon babanızın 😀

Node

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Mehmet HOŞ
Cihazım
Note 12 Pro 5G
Konular
0
Ben Redmi Note 12 Pro 5G telefonu Trendyol'dan yeni aldım. Güncellemeleri kontrol ettiğimde "Mevcut güncelleme yok" uyarısı veriyor. Benim telefonum da Fake rommu var? Eğer fakerom ise uygun romu nerede bulabilirim . Yardımcı olursanız sevinirim. İMEİ kontrol ettiğimde yurtiçi kayıtlı telefon.
Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.

furkan0412

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
Adım
Furkan
Cihazım
Note 12 Pro 5G
Konular
0
Ben Redmi Note 12 Pro 5G telefonu Trendyol'dan yeni aldım. Güncellemeleri kontrol ettiğimde "Mevcut güncelleme yok" uyarısı veriyor. Benim telefonum da Fake rommu var? Eğer fakerom ise uygun romu nerede bulabilirim . Yardımcı olursanız sevinirim. İMEİ kontrol ettiğimde yurtiçi kayıtlı telefon.
Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.
fake rom yüklü kilit açıp fastboot ile resmi rom yüklemeniz lazım

alperenkayahan3

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Alperen
Cihazım
Redmi Note 10 P
Konular
3
fake rom yüklü kilit açıp fastboot ile resmi rom yüklemeniz lazım
orijinal imei de 22101316C gözüküyor bendeki cihaz. daha imei işlemi yapılmadı şimdi kilidi açıp hyperos kurmayı düşünüyorum. imei gitmez değil mi.
Not: Fake romda 22101316G gözüküyor o yüzden imeiden korkuyorum ama işlem görmemiş daha.

karya48

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
Adım
Murat
Cihazım
S24 Ultra
Konular
3
orijinal imei de 22101316C gözüküyor bendeki cihaz. daha imei işlemi yapılmadı şimdi kilidi açıp hyperos kurmayı düşünüyorum. imei gitmez değil mi.
Not: Fake romda 22101316G gözüküyor o yüzden imeiden korkuyorum ama işlem görmemiş daha.

Aynı soruları sormaya devam :)

Orijinal imei var şu an hiç bir şey olmaz .

Üst Alt