Yardım Redmi note 12 Pro 5g NFC Sorunu

snip_er

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Yusuf
Cihazım
Note 10 Pro Max
Konular
0
usta bende redmi note 12 pro 5g var dirençli, bi şekilde ücretli programlarla hyperosa güncellettim bootlader kilidi açmadan. şimdi kilit açılmadan aynı sürümün çin veya global stok romu mi flashlayabilrmiyim. nfc gelmesi için
nfc sende de mi gitti

PROSSK12

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
Adım
IrResistibLe
Cihazım
Redmi10 2022
Konular
48
Merhabalar redmi note 12 pro 5g aldım birkaç gün önce cihazım kutusunda gelen yapıştırıcı da 22101316C model fakat ayarlarda 22101316I yazıyor ayrıca SMOMIXN yüklü fakat NFC kullanmak istiyorum bu romda calışmıyormuş diye öğrendim fakat bu c modelinde aslında varmış ve rom ile bu durum duzeltilebiliyormuş bu konu hakkında bana yardimci olabilirmisiniz ayrıca uzaktan rom da atilabiliyilormuş ben pek anlamıyorum açıkçası cihazımda şuanda kayıt yok teşekkürler.
Fake rom var telefonda.Sahte rom

nmnshn07

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
nmn
Cihazım
Redmi note 12
Konular
0
nfc sende de mi gitti
bende hiç nfc yoktu zaten . ilk aldığımda fake rom vardı. sonra globala cevirttim ücretli. ama bootlader kilidini açamadığım için kendim yapamıyorum arka kapakta sadece 5g yazıyor. 20 bant yok. çin olduğunu düşünüyorum. o yüzden nfc gelir belki diye düşünmüştüm.

wesnolan

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Manny
Cihazım
Mi 12 pro
Konular
0
selamlar,

cihazım yurtdışı direnç ve imei yapıldı. xn ile biten fake rom olduğu için düzgün bir rom yükleyim dedim 4 5 tane denedim hyperos ve eskilerden endonezya global felan fena durmuyor akıcı gayet ama nfc gitti. durum çubuğunda işareti var aktif olmuyor. bağlantı ve paylaşım ayarlarında ' nfc işlevini geri yükle ' sekmesine basıncada deniyor ama geri döndürülemedi diyor. donanımdan ziyade yazılımsal diye düşünüyorum ama uygun rom bulmam lazım galiba. yada br çözümü var mıdır ayrı program yada tel ayarlarında. teşekkürler.

Vbostanci

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Volkan
Cihazım
Redmi
Konular
14
Endonezya hyperos yükle nfc gelir

Security Developer

ᴍɪᴜɪ ᴍᴇᴍᴏʀʏ
Yönetici
Destek Ekibi
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Đ₳Ɽ₭ ₩ØⱤⱠĐ
Cihazım
Xiaomi, Huawei
Meslek
Whatever
Konular
27
selamlar,

cihazım yurtdışı direnç ve imei yapıldı. xn ile biten fake rom olduğu için düzgün bir rom yükleyim dedim 4 5 tane denedim hyperos ve eskilerden endonezya global felan fena durmuyor akıcı gayet ama nfc gitti. durum çubuğunda işareti var aktif olmuyor. bağlantı ve paylaşım ayarlarında ' nfc işlevini geri yükle ' sekmesine basıncada deniyor ama geri döndürülemedi diyor. donanımdan ziyade yazılımsal diye düşünüyorum ama uygun rom bulmam lazım galiba. yada br çözümü var mıdır ayrı program yada tel ayarlarında. teşekkürler.
82k direnç takmışlar sanırım cihazı rootlayıp modül yüklemeniz lazım 👍🏻

wesnolan

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Manny
Cihazım
Mi 12 pro
Konular
0
82k direnç takmışlar sanırım cihazı rootlayıp modül yüklemeniz lazım 👍🏻
biraz detaylandırır mısınız dediğim gibi çalışıyordu xn ile biten fake roomdan döndüm. nfc gitti. bl açık, kolayıma geliyor diğerlerini çözemedim çok flashtool ile kuruyorum romları ama modül derken magisk mi anlamadım.
nfc fix diye paylaşan birinin videosuna denk geldim ama çok karışık geldi çözemedim çok modüler sekmesi açık değil programda🤷‍♂️

Üst Alt