Yardım Redmi note 12 Pro 5g NFC Sorunu

Fittest

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Batuhan
Cihazım
Note 12 Pro
Konular
1
Merhabalar redmi note 12 pro 5g aldım birkaç gün önce cihazım kutusunda gelen yapıştırıcı da 22101316C model fakat ayarlarda 22101316I yazıyor ayrıca SMOMIXN yüklü fakat NFC kullanmak istiyorum bu romda calışmıyormuş diye öğrendim fakat bu c modelinde aslında varmış ve rom ile bu durum duzeltilebiliyormuş bu konu hakkında bana yardimci olabilirmisiniz ayrıca uzaktan rom da atilabiliyilormuş ben pek anlamıyorum açıkçası cihazımda şuanda kayıt yok teşekkürler.

furkan0412

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
Adım
Furkan
Cihazım
Note 12 Pro 5G
Konular
0
hocam cihazın arkadaki etikette yazan kod c ise çin cihazı genelde içinde fake rom olur nfc çalışmaz sizin bootloader kilidini açık global endonezya vs rom atmanız lazım kilit açma başvurusu yapıp 168 saat beklemeniz lazım açarken cihazın içindeki her şey silinir

lezolas

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Lezgin
Cihazım
RedmiNote12Pro
Konular
1
hocam cihazın arkadaki etikette yazan kod c ise çin cihazı genelde içinde fake rom olur nfc çalışmaz sizin bootloader kilidini açık global endonezya vs rom atmanız lazım kilit açma başvurusu yapıp 168 saat beklemeniz lazım açarken cihazın içindeki her şey silinir
Hocam arkadaşla aynı sorunu yaşıyorum, kapaktaki etikette 22101316C yazıyor, ayarlarda 22101316I yazıyor, herkes global rom atın düzelir demiş fakat benim cihazın MIUI sürümü ayarlarda MIUI Global 14.0.3 olarak görünüyor. Kafam biraz karıştı açıkçası

furkan0412

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
Adım
Furkan
Cihazım
Note 12 Pro 5G
Konular
0
Hocam arkadaşla aynı sorunu yaşıyorum, kapaktaki etikette 22101316C yazıyor, ayarlarda 22101316I yazıyor, herkes global rom atın düzelir demiş fakat benim cihazın MIUI sürümü ayarlarda MIUI Global 14.0.3 olarak görünüyor. Kafam biraz karıştı açıkçası
hocam ben şöyle açıklayayım aynı durum benim de başıma geldi önemli olan cihazın içinde yazan değil telefonun arkasındaki etikette yazan kod eğer ki cihaz arkasında yazan kodun sonu c ise çin g ise global i ise hindistandır bu kelimelerin ingilizce isimlerinin ilk harfleri china global india bu cihazların içinde fake rom var çin romunun modifiye edilmiş hali o yüzden global yazıyor romda sizin bootloader kilidini açık zevkinize göre global endonezya vs rom yüklemeniz lazım ki güncelleme alasınız eğer ki bu işlemleri yapmak isterseniz özelden yazın yardımcı olurum

lezolas

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Lezgin
Cihazım
RedmiNote12Pro
Konular
1
hocam ben şöyle açıklayayım aynı durum benim de başıma geldi önemli olan cihazın içinde yazan değil telefonun arkasındaki etikette yazan kod eğer ki cihaz arkasında yazan kodun sonu c ise çin g ise global i ise hindistandır bu kelimelerin ingilizce isimlerinin ilk harfleri china global india bu cihazların içinde fake rom var çin romunun modifiye edilmiş hali o yüzden global yazıyor romda sizin bootloader kilidini açık zevkinize göre global endonezya vs rom yüklemeniz lazım ki güncelleme alasınız eğer ki bu işlemleri yapmak isterseniz özelden yazın yardımcı olurum
Hocam, çok sağolun. O kadar fazla bilgi kirliliği var ki, kafam çok karışmıştı. Özelden yazdım bu arada.

CemoJR

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Cemal
Cihazım
Xiomi 12 Pro+
Meslek
Yazılım Mühendisi
Konular
2
Hocam direkt olarak fastboot son sürüm dosyayı indirin mi flash ile yazın NFC geliyor. aynı durum bende de vardı o şekilde hallettim şuan sorunsuz. Hatta işlemi yapmadan önce magisk üzerinden boot.img dosyasını da patchleyin rootlu olarak kullanın <3

snip_er

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Yusuf
Cihazım
Note 10 Pro Max
Konular
0
Hocam direkt olarak fastboot son sürüm dosyayı indirin mi flash ile yazın NFC geliyor. aynı durum bende de vardı o şekilde hallettim şuan sorunsuz. Hatta işlemi yapmadan önce magisk üzerinden boot.img dosyasını da patchleyin rootlu olarak kullanın <3
Hangi sürüm yardımcı olur musunuz

karya48

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
Adım
Murat
Cihazım
Xiaomi 14
Konular
5

Bu romu yükleyebilirsiniz...

nmnshn07

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
nmn
Cihazım
Redmi note 12
Konular
0
usta bende redmi note 12 pro 5g var dirençli, bi şekilde ücretli programlarla hyperosa güncellettim bootlader kilidi açmadan. şimdi kilit açılmadan aynı sürümün çin veya global stok romu mi flashlayabilrmiyim. nfc gelmesi için

Üst Alt