Soru Redmi Note 12 Pro 5g HyperOs

furkan0412

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
Adım
Furkan
Cihazım
Note 12 Pro 5G
Konular
0
Arkadaşlar benim telefonum redmi note 12 pro 5g bende adnroid 13 yüklü MIUI 14.03 var güncelleme kontrol et diyorum güncelleme yok diyor yeniliklere tıklıyorum erişim izniniz yok diyor 3 noktadan tıklıyorum güncelleme için 1 2 dakka bekleyin sonra tekrar deneyin diyor hiç bir şekilde hiç bir guncellemme yapamıyorum botloader kilidim açık 22101316C modeli IMEI atilmamis cihaz twrp yüklü değil şuan 8 ay kullanıma açık olduğu için IMEI vs attırma gereği duymadım ve şöyle bi olay oldu eşimde note 12 5g var normal model pro olmayan o hyperos aldı
bl kilidi açıp mi flash üzerinden global rom yükleyin özelden yazın yardımcı olurum

karya48

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
Adım
Murat
Cihazım
S24 Ultra
Konular
3

furkan0412

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
Adım
Furkan
Cihazım
Note 12 Pro 5G
Konular
0
hocam konu zaten var ben özelden daha da ayrıntılı bilgi isteyen hatalar alan ilk defa yapan arkadaşlara geniş bilgiler veriyorum herkes farklı hatalar alabilir o yüzden bunların hepsini tek konuya sığdırmak mümkün değil ayrıca gereksiz bir mesaj kalabalığı olur genel yükleme yönergeleri için bu mesajdaki konular takip edilir ayrıntılı bilgi için özelden anlatıyorum

Uygulama - Mi Flash [ Türkçe ] ve Fastboot Rom Kurulumu

gkmn3406

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Ali
Cihazım
Redmi note 12 p
Konular
0
hocam kullandığınız rom fake rom güncelleme gelmiyor aynı sorun bende de var bl kilidini açıp mi flash ile romu yüklemen lazım
Hocam flash ile hyperos atmaya çalıştım succades diyor yeşil oluyor ama doldurmuyor yüzdeli barı
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

hocam kullandığınız rom fake rom güncelleme gelmiyor aynı sorun bende de var bl kilidini açıp mi flash ile romu yüklemen lazım
Hocam bana kullanabileceğim güncelleme alan rom un linkini atarmisiniz zahmet olmazsa rica etsem

Son düzenleme:

furkan0412

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
Adım
Furkan
Cihazım
Note 12 Pro 5G
Konular
0
hocam global romu tavsiye ederim mi flash ile kilidiniz açıksa yükleyin

karya48

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
Adım
Murat
Cihazım
S24 Ultra
Konular
3
Hocam flash ile hyperos atmaya çalıştım succades diyor yeşil oluyor ama doldurmuyor yüzdeli barı
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Hocam bana kullanabileceğim güncelleme alan rom un linkini atarmisiniz zahmet olmazsa rica etsem

Fastboot moda alıp yükleyin

zggen

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
Özgen
Cihazım
Note 12 pro 5g
Konular
0
Direnç kayıtlı Redmi note 12 pro 5g Global rom TMOMIXM yüklüydü mi flash ile fastboot üzerinden hiçbir problem olmadan hyperOS flaslamam sonucu telefon imei uçtu başınıza gelebilir bilginize.

cihad zengin

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
cihad
Cihazım
redminote12pro5
Konular
3
Direnç kayıtlı Redmi note 12 pro 5g Global rom TMOMIXM yüklüydü mi flash ile fastboot üzerinden hiçbir problem olmadan hyperOS flaslamam sonucu telefon imei uçtu başınıza gelebilir bilginize.
Hocam normalde gitmemesi gerekli bende aynı cihazı kullanıyorum ancak imei uçmadı

22101316G cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

zggen

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
Özgen
Cihazım
Note 12 pro 5g
Konular
0
Hocam normalde gitmemesi gerekli bende aynı cihazı kullanıyorum ancak imei uçmadı

22101316G cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Hocam bende şaşırdım çünkü fabrika ayarlarına daha önce sıfırlama yaptığımda bile gitmedi global UMOMIXM sürümünü problemsiz flaslama yaptım telefon açıldı fakat şebeke yoktu imei kontrol ettiğimde null olmuş bende anlam veremedim.

gkmn3406

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Ali
Cihazım
Redmi note 12 p
Konular
0
hocam global romu tavsiye ederim mi flash ile kilidiniz açıksa yükleyin
Bunu indirdim flashtool da var BL kilidim açık ama yüklemiyor telefondan soğudum yemin ediyorum

Üst Alt