Hocam ben ilk yaptım config felan yaptım kasmadan yani takılmadan cekşyordum ama suan Bi bozuldu Hani Kasmaya Böyle takıla takıla Olmaya basladıHerkese merhaba.
Benim gibi Gcam ile fotoğraf çekmeyi seviyorsanız doğru geldiniz
Linkler direk geliştirici Gcam Hub linkidir inidirip sorunsuz bir şekilde kullanabilirsiniz. Bütün özellikler çalışıyor ben hiç bir sorun yaşamadım.
Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
Merhabalar. Herhangi bir gcam kurduğum zaman kamera ekranı kasıyor bende. Neden böyle yapıyor olabilir.?
yazılımsal bir durum buna çözüm yok geliştirici ancak daha iyi bir optimize yaparsa olur bir de bu sürümü dene bende çok az kasıyor;Hocam ben ilk yaptım config felan yaptım kasmadan yani takılmadan cekşyordum ama suan Bi bozuldu Hani Kasmaya Böyle takıla takıla Olmaya basladı
buna hakgi config kullanıyorsunLinkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
bu sürümü dene daha az kasıyor ve çekim kalitesi daha iyi
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
yazılımsal bir durum buna çözüm yok geliştirici ancak daha iyi bir optimize yaparsa olur bir de bu sürümü dene bende çok az kasıyor;
bunda config düz hali bile çok iyi iş görüyor çekimleri benim açımdan çok tatmin edici renkleri çok güzel veriyor.buna hakgi config kullanıyorsun
Merhaba. Bu gcam de normal cam olduğu gibi Tifth-shift çekim özelliği var mı bulamadım.Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
bu sürümü dene daha az kasıyor ve çekim kalitesi daha iyi
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
yazılımsal bir durum buna çözüm yok geliştirici ancak daha iyi bir optimize yaparsa olur bir de bu sürümü dene bende çok az kasıyor;
bu özellik yokMerhaba. Bu gcam de normal cam olduğu gibi Tifth-shift çekim özelliği var mı bulamadım.
titreme fotoğraf çıktısında olmuyor değilmiTürkçe yapamaz mıyız birde kamera titremesi normal mi
bunda confing henüz çıkmadı ama 8.8 sürümünde var istersen atabilirimbuna hakgi config kullanıyorsun
Merhabalar Redmi Note 12 Modelini Kullanıyorum Ama İndirdiğim Zaman Fotoğraflar Yemyeşil Çıkıyor Bunu Nasıl Düzeltirim Acaba?