Dersimli kardeşim bir sorum olacak. LDR özelliğini gündüz çekimlerinde açınca fotoğraf çok karanlık oluyor. Buna ne gibi bir çözüm bulunabilirHerkese merhaba.
Benim gibi Gcam ile fotoğraf çekmeyi seviyorsanız doğru geldiniz
Linkler direk geliştirici Gcam Hub linkidir inidirip sorunsuz bir şekilde kullanabilirsiniz. Bütün özellikler çalışıyor ben hiç bir sorun yaşamadım.
Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
LDR (low dynamic range) Karanlık alanları koruyan ışığı patlatmadan almaya yarıyor. Birden çok pozlama ile fotoğraf çekip birleştirmek için kullanıllıyor genel olarak. Yada benim gibi sadece manzara fotoğraları çekerken kullanabilirsin. Gündüz çekimlerinde sadece leica modu açarak daha doygun renkli fotoğraflar elde edebilirsin. LDR modu sadece gün batımlarında tavsiye ederim çok harika işler çıkarıyor. Misal çok güzel bir manzara gördün ama güneş yüzünden fotoğraf aşırı pozlanmış çıkıyor o zaman açabilirsin. Portre fotoğraflar için uygun değil genel kullanım manzarada işe yarıyorDersimli kardeşim bir sorum olacak. LDR özelliğini gündüz çekimlerinde açınca fotoğraf çok karanlık oluyor. Buna ne gibi bir çözüm bulunabilir
Herhangi bir ayara gerek yok. Mod kısmında ihtiyaca göre leica ve ldr modu açıp kapatarak fotoğrafa farkındalık koyabilirsin.Kral configi yükledikten sonra uygulama içi hiçbir ayar yapmayıp öyle kullanıyoruz değil mi
Hocam configi nasıl kullanabilirim?Herkese merhaba.
Benim gibi Gcam ile fotoğraf çekmeyi seviyorsanız doğru geldiniz
Linkler direk geliştirici Gcam Hub linkidir inidirip sorunsuz bir şekilde kullanabilirsiniz. Bütün özellikler çalışıyor ben hiç bir sorun yaşamadım.
Uygulamayı kurun sonra apkyı çalıştırın. Dosya yöneticisini açın ve indirdiğiniz config dosyasını dahili depolama alanında LMC8.4 diye bir klasör olacak oranın direk içine atın ( içinde var olan klasörlere değil) sonra apkyı açın fotoğraf çekme alanında siyah alana çift tıklama yapın ekrana küçük bir pencere gelecek import diyin tamamdır kullanıma hazır.Hocam configi nasıl kullanabilirim?
Bende de aynı şekilde, normalAida64 Programında kamera çözünürlüğü bu şekilde gözüküyor normalmidir sizce ..