O dönüştürücüler elektrikçilerde 10-20 TL. Bana telefoncu vermişti adaptörün yanında.Hocam evet kapalı kutu. Orjinal avrupa tipi şarj aleti ile beraber aldım. Dönüştürücüye de 200 lira verdim.
Direnç kayıtlı mı, yazılımla mı? İzmir'de nereden aldınız 12 ramli cihazı. Genelde 8-128 ya da 8-256 olanları var.Hiçbir sorunu yok çin modelinin, aldım çokta güzel 12gb ram izmirde yaşıyorum sıfır sorun... 7000 tl ye 12gb ramli telefon kullanmak Kendi adıma tavsiye ederim
Kanka öyle bi dönüştürücü değil yaO dönüştürücüler elektrikçilerde 10-20 TL. Bana telefoncu vermişti adaptörün yanında.
Direnç kayıtlı mı, yazılımla mı? İzmir'de nereden aldınız 12 ramli cihazı. Genelde 8-128 ya da 8-256 olanları var.
O zaman tamam. İşliyorsa sıkıntı yokKanka öyle bi dönüştürücü değil ya
Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
Şundan, gece 12 de aldım benzinlikçiden 200 normal.
Global olan da band 20 var mi?O zaman tamam. İşliyorsa sıkıntı yok
Redmi Note 12 pro 5g global modelinde imei etiketi ve arka kapağında CE yazısı olur ve band 20 var ayrıca Redmi Note 12 pro speed edition çine özel üretildiği için band 20 yok.Redmi Note 12 pro 5g global versiyonu ait temsili resim ekliyorum.Global olan da band 20 var mi?
Bir de redmi note 12 pro speed var. Onda band 20 var mi?
Çin versiyonu note 12 pro 5 g kullanıyorum. İlçeye uzak köylerde nete hiç giremiyorum.
Band 20 varsa global almayı istiyorum.
Tel çok iyi bence.
Xiaomi problems biraz değişik bir şirket yazılımı bile kendi ülkesinde ki cihazlar da daha gelişmiş ve daha yenilikçi global yazılımları berbat oluyor .Piyasa komple cin endonezya serisir. Global hicbir yerde yok.