Yardım Redmi Note 12 Pro 5G Çin modeli kullananlar yardımcı olabilir mi?

zggen

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
Özgen
Cihazım
Note 12 pro 5g
Konular
0
Dolap üzerinden sahibinden baktım maalesef yok diyorlar model numarası ya c ile bitiyor yada ı ile global yok görseli sordum da eskiden paylaşım yaptığım fotoğraf diyor satıcılar
Aciliyeti yoksa Redmi Note 13 serisi çıktı şuan kaydı yok ilerleyen zamanda çıkar Türkiye'ye malum yollarla getirilir yakın zamanda satış yapanlar olur Redmi Note 12 pro 5g almak istiyorum diyorsanız global modeli zor bulunuyor bu yüzden çevresi geniş güvenilir bir telefoncu ile yada yurt dışından yakın bir akrabaniz vesilesi ile alabilirsiniz.

un041026

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Uğur
Cihazım
Mi 11 t
Meslek
Asker
Konular
8
Hocam nasip artık araştırma devam teşekkürler bilgileriniz için

zggen

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
Özgen
Cihazım
Note 12 pro 5g
Konular
0
Hocam nasip artık araştırma devam teşekkürler bilgileriniz için
Bakmak isterseniz farklı bir model onerebilirim infinix Note 30 vip yazılımsal kalıcı kayıt yapılabiliyor iki sıkıntısı var Türkiye'de satışı olmadığı için düşme sonucu kırılma olursa parçası yok ikincisi ilerleyen zamanda bilindik bir model olmadığı için elden çıkarması biraz zor ikinci telefon önerim bütçeniz uyarsa pahalı olan kısım Samsung s23 ultra yurt dışı server kayıtlı 31 bine kadar satış yapanlar var kayıtlı bir şekilde.

un041026

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Uğur
Cihazım
Mi 11 t
Meslek
Asker
Konular
8
Hocam teşekkürler xioami alacağım bu zamana kadar hep mi kullandım mi 4 den beri kullanıyorum şu anda note 10s kullanıyorum bulabilirsem global note 12 pro 5g bulamazsam da artık bekleyeceğim acelem yok

Paytak

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Yunus Emre K
Cihazım
Mi 6
Konular
6
Global bulamadım. Kapalı kutu 6.900'e redmi note 12 pro 5g aldım orjinal şarj aletiyle.

dogansun

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
Doğan
Cihazım
Ruby
Konular
10
Global bulamadım. Kapalı kutu 6.900'e redmi note 12 pro 5g aldım orjinal şarj aletiyle.

Gerçekten kapalı kutuysa iyi fiyat. Global deyince çoğu telefoncu 4G modelini anlıyor. Bunların Bi Global bi de 5G versiyonu var diyor.

Global diye millete 4G'yi veriyor, sonra vay efendim bu telefon kapandı.

Paytak

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Yunus Emre K
Cihazım
Mi 6
Konular
6
Gerçekten kapalı kutuysa iyi fiyat. Global deyince çoğu telefoncu 4G modelini anlıyor. Bunların Bi Global bi de 5G versiyonu var diyor.

Global diye millete 4G'yi veriyor, sonra vay efendim bu telefon kapandı.
Hocam evet kapalı kutu. Orjinal avrupa tipi şarj aleti ile beraber aldım. Dönüştürücüye de 200 lira verdim.

ozelturk

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
ozel
Cihazım
xiaomi
Konular
4
Hiçbir sorunu yok çin modelinin, aldım çokta güzel 12gb ram izmirde yaşıyorum sıfır sorun... 7000 tl ye 12gb ramli telefon kullanmak :) Kendi adıma tavsiye ederim

Muski

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
Mustafa
Cihazım
RN 12 Pro 4G/5G
Konular
5
Hiçbir sorunu yok çin modelinin, aldım çokta güzel 12gb ram izmirde yaşıyorum sıfır sorun... 7000 tl ye 12gb ramli telefon kullanmak :) Kendi adıma tavsiye ederim
Hangi modeli aldınız?

Üst Alt