Yardım Redmi Note 12 Pro 5G Çin modeli kullananlar yardımcı olabilir mi?

Paytak

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Yunus Emre K
Cihazım
Mi 6
Konular
6
Merhaba, bugün yaklaşık 3 saat global cihaz aradım ankarada. Sadece Çin modeli bulabildim. O da 7.200TL Şarj aleti kılıf ve cam veriyor. Fason'da olsa bir kutu verilmiyor ki ileride satarken sıkıntı yaşamamak için kutu da istemiştim fiyat normal mi? Bu Band 20 olmaması çok sorun yaratır mı? Şuan iPhone 14 Pro kullanıyorum fakat para ihtiyacı sebebiyle satmak durumundayım. Band 20 durumundan dolayı almamak gibi bir durum yapıyorum bu bir sorun mu? Sadece bir yer global cihaz bulurum yarın gel dedi 7.500 lira para istedi fakat bilemedim. Eğer sorun yaşanmazsa band 20'de 7.200 liralık cihaza 7 yapıp almayı düşünüyorum. Yaşayan varsa direkt global'i alayım 500 lira verip.

dogansun

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
Doğan
Cihazım
Ruby
Konular
10
Merhaba, bugün yaklaşık 3 saat global cihaz aradım ankarada. Sadece Çin modeli bulabildim. O da 7.200TL Şarj aleti kılıf ve cam veriyor. Fason'da olsa bir kutu verilmiyor ki ileride satarken sıkıntı yaşamamak için kutu da istemiştim fiyat normal mi? Bu Band 20 olmaması çok sorun yaratır mı? Şuan iPhone 14 Pro kullanıyorum fakat para ihtiyacı sebebiyle satmak durumundayım. Band 20 durumundan dolayı almamak gibi bir durum yapıyorum bu bir sorun mu? Sadece bir yer global cihaz bulurum yarın gel dedi 7.500 lira para istedi fakat bilemedim. Eğer sorun yaşanmazsa band 20'de 7.200 liralık cihaza 7 yapıp almayı düşünüyorum. Yaşayan varsa direkt global'i alayım 500 lira verip.
Kırsal yerlerde, şehirden uzaklarda daha doğrusu baz istasyonundan uzaklarda olunca çekim sıkıntısı olabilir deniyor. Ama şehir merkezi - ilçe hatta kırsal sayılabilecek yerlerde de kullanıyorum çekmeme gibi bir durum görmedim. Çok dağ bayır olmadığı sürece sorun çıkarmıyor demek ki. Biraz da operatör ve baz istasyonuna bağlı bir durum

Şarj aletinin de 67W olduğundan emin olun. Ekranda sadece hızlı şarj yazmayacak, ilk takınca şarj animasyonu kısmında 67W max yazısı çıkması ve yüzdenin o ekranda küsüratlı olması lazım. %44.56 gibi

şu videoda örneği mevcut
Medyaları görmek için kayıt olmalısınız

İki tane adaptör var, birinde 67W max yazıyor takınca, diğerinde sadece hızlı şarj yazıyor ve 2 saatten uzun bir sürede dolduruyor. Fakat o adaptörü başka 2 telefonda denedim "mi turbo charge" yazısı çıkıyor. benim telefonda çıkmıyor. belki yazılımdan kaynaklıdır. Ama gerçek 67w olan kullanıma da bağlı olarak 45-50 dk'da dolduruyor.

Paytak

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Yunus Emre K
Cihazım
Mi 6
Konular
6
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Kırsal yerlerde, şehirden uzaklarda daha doğrusu baz istasyonundan uzaklarda olunca çekim sıkıntısı olabilir deniyor. Ama şehir merkezi - ilçe hatta kırsal sayılabilecek yerlerde de kullanıyorum çekmeme gibi bir durum görmedim. Çok dağ bayır olmadığı sürece sorun çıkarmıyor demek ki. Biraz da operatör ve baz istasyonuna bağlı bir durum

Şarj aletinin de 67W olduğundan emin olun. Ekranda sadece hızlı şarj yazmayacak, ilk takınca şarj animasyonu kısmında 67W max yazısı çıkması ve yüzdenin o ekranda küsüratlı olması lazım. %44.56 gibi

şu videoda örneği mevcut
Medyaları görmek için kayıt olmalısınız

İki tane adaptör var, birinde 67W max yazıyor takınca, diğerinde sadece hızlı şarj yazıyor ve 2 saatten uzun bir sürede dolduruyor. Fakat o adaptörü başka 2 telefonda denedim "mi turbo charge" yazısı çıkıyor. benim telefonda çıkmıyor. belki yazılımdan kaynaklıdır. Ama gerçek 67w olan kullanıma da bağlı olarak 45-50 dk'da dolduruyor.
Teşekkür ederim cevabınız için. Ankarada merkezde -1 de yaşıyorum şuan bile 2 çubuk çekiyor. sanırsam hattımla alakalı çünkü Turkcell hattım çekiyor Vodafone ana hattım çekmiyor. Eğer çok önemli değilse 500 lira az vermeyi tercih ederim. Eğer Önemli ise 500 lira fazla veririm. Çok önceden Mi6 - Mi 8 Se 9t ve note 10 lite kullanmıştım redmi serisini ilk defa kullanacağım.

dogansun

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
Doğan
Cihazım
Ruby
Konular
10
Teşekkür ederim cevabınız için. Ankarada merkezde -1 de yaşıyorum şuan bile 2 çubuk çekiyor. sanırsam hattımla alakalı çünkü Turkcell hattım çekiyor Vodafone ana hattım çekmiyor. Eğer çok önemli değilse 500 lira az vermeyi tercih ederim. Eğer Önemli ise 500 lira fazla veririm. Çok önceden Mi6 - Mi 8 Se 9t ve note 10 lite kullanmıştım redmi serisini ilk defa kullanacağım.
Vodafone hemen hemen her yerde öyle. Şuan 3 diş çeken Vodafone ile yazıyorum bunları.

Twrp12

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ulanmete
Cihazım
note 12 pro 5g
Meslek
Öğretmen
Konular
12
500 ₺ verip gercekten orijinal global ise global olan cihazı almanızı tavsiye ederim. Global band 20 olayı şarjada etkisi oluyor. Global cihaz çin modeline göre daha az şarj tüketimi için avantaj sağlar.

onununcuköy

Hevesli Üye
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Erkan
Cihazım
Yok
Konular
6
Hat vodafone ise Ankara'da Band 20 olmayan cihazı kesinlikle almayın. Kızılayda bile 3G'ye düştüğünü gördüm. Hatta yolda 2G'ye düşüp internet bile çekmiyor.

Turkcell ise ümitköye kadar sorun yaşamazsınız ama ümitköyden sonra polatlı-sivrihsar'a kadar 3G kullanırsınız.

Türk Telekom kullanıyorsanız bölge bölge fark ediyor. Ara ara 4G bazen de 3G.

Genel olarak bence bir Ankaralı 300-500 fazla verip global almalı.

un041026

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Uğur
Cihazım
Mi 11 t
Meslek
Asker
Konular
8
Cihazı bende çok almak istiyorum ama çin ve Hint sürüm var piyasada global bulabilsem hemen alacağım bulamadım global bulabilen varsa yardımcı olursa sevinirim

zggen

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
Özgen
Cihazım
Note 12 pro 5g
Konular
0
Cihazı bende çok almak istiyorum ama çin ve Hint sürüm var piyasada global bulabilsem hemen alacağım bulamadım global bulabilen varsa yardımcı olursa sevinirim
Sahibinden veya dolap gibi uygulamalar güvenilir olan referans sağlam satıcılar bakın yine aynı şekilde Facebook üzerinden elden teslim alabileceğiniz ilanlara bakın isterseniz global versiyonu gorseldeki gibi olacak.

Ekli dosyalar

• IMG_20230723_222604.jpg
    IMG_20230723_222604.jpg
    321,1 KB · Görüntüleme: 51

un041026

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Uğur
Cihazım
Mi 11 t
Meslek
Asker
Konular
8
Dolap üzerinden sahibinden baktım maalesef yok diyorlar model numarası ya c ile bitiyor yada ı ile global yok görseli sordum da eskiden paylaşım yaptığım fotoğraf diyor satıcılar
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Band 20 benim için önemli askeri personel olduğum için çok dağda bayırda geziyorum Hint modelde şebeke sorunu oluyor mu acaba ama onda da nfc yok sanırsam

Twrp12

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ulanmete
Cihazım
note 12 pro 5g
Meslek
Öğretmen
Konular
12
Dolap üzerinden sahibinden baktım maalesef yok diyorlar model numarası ya c ile bitiyor yada ı ile global yok görseli sordum da eskiden paylaşım yaptığım fotoğraf diyor satıcılar
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Band 20 benim için önemli askeri personel olduğum için çok dağda bayırda geziyorum Hint modelde şebeke sorunu oluyor mu acaba ama onda da nfc yok sanırsam
Band 20 sadecd global modelde vardır. Diğer modellerde sıkıntı yaşarsınız hocam...

Üst Alt